Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Βραδιά flamenco στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Βραδιά flamenco στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης με τους "Symmetria", δηλαδή τον Νίκο Παραουλάκη και τον Pedro Fabian συνθέτουν μαζί με την Γιώτα Πεκλάρη στον χορο και την Δροσιά Χαρίση στο τραγούδι, μια παράσταση ταξίδι στα μουσικο-χορευτικά χρώματα της Ανδαλουσίας με το χαρακτηριστικό εκρηκτικό ταπεραμέντο και το δραματικό ύφος του Flamenco.


Το μοναδικό ηχόχρωμα της ανατολικής Μεσογείου που δημιουργεί ο ήχος από το Ney, σε συνδυασμό με τον ξεχωριστό ήχο της κιθάρας flamenco και τη ρυθμική ποικιλία των palmas και του cajon, προσθέτουν έναν ιδιαίτερα πλούσιο μουσικό, εκφραστικό ορίζοντα, βασισμένο στους περίτεχνους ρυθμούς του FLAMENCO.
   

"Symmetria"

Δημήτρης Kουκουλιτάκης - guitar
Νίκος Παραουλάκης - ney
Pedro Fabian - cajon, percussion, vocal
Γιώτα Πεκλάρη - baile
Δροσιά Χαρίση - cante
Νατάσα Καραγιαννάκου - palmas
Σέντα Καραγιλάν - palmas  

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.