Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Βραδιά flamenco στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Βραδιά flamenco στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης με τους "Symmetria", δηλαδή τον Νίκο Παραουλάκη και τον Pedro Fabian συνθέτουν μαζί με την Γιώτα Πεκλάρη στον χορο και την Δροσιά Χαρίση στο τραγούδι, μια παράσταση ταξίδι στα μουσικο-χορευτικά χρώματα της Ανδαλουσίας με το χαρακτηριστικό εκρηκτικό ταπεραμέντο και το δραματικό ύφος του Flamenco.


Το μοναδικό ηχόχρωμα της ανατολικής Μεσογείου που δημιουργεί ο ήχος από το Ney, σε συνδυασμό με τον ξεχωριστό ήχο της κιθάρας flamenco και τη ρυθμική ποικιλία των palmas και του cajon, προσθέτουν έναν ιδιαίτερα πλούσιο μουσικό, εκφραστικό ορίζοντα, βασισμένο στους περίτεχνους ρυθμούς του FLAMENCO.
   

"Symmetria"

Δημήτρης Kουκουλιτάκης - guitar
Νίκος Παραουλάκης - ney
Pedro Fabian - cajon, percussion, vocal
Γιώτα Πεκλάρη - baile
Δροσιά Χαρίση - cante
Νατάσα Καραγιαννάκου - palmas
Σέντα Καραγιλάν - palmas  

Σχετικές ειδήσεις
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Δημήτρης Μυστακίδης- Εσπεράντο: Παρουσίαση δίσκου και live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
30.11.2015 16:33
Μπορεί το ρεμπέτικο να αρθρώσει μία οικουμενική μουσική γλώσσα, χωρίς να χάσει την ταυτότητά του; Μπορούν οι διαφορετικές ερμηνείες σπουδαίων και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών να βρουν τη νέα, κοινή τους διάλεκτο πάνω στα τάστα μίας κιθάρας; Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Upstage ο Δημήτρης Μυστακίδης μας απαντά θετικά και ευθύβολα με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Εσπεράντο».