Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Βραδιά flamenco στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Βραδιά flamenco στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης με τους "Symmetria", δηλαδή τον Νίκο Παραουλάκη και τον Pedro Fabian συνθέτουν μαζί με την Γιώτα Πεκλάρη στον χορο και την Δροσιά Χαρίση στο τραγούδι, μια παράσταση ταξίδι στα μουσικο-χορευτικά χρώματα της Ανδαλουσίας με το χαρακτηριστικό εκρηκτικό ταπεραμέντο και το δραματικό ύφος του Flamenco.


Το μοναδικό ηχόχρωμα της ανατολικής Μεσογείου που δημιουργεί ο ήχος από το Ney, σε συνδυασμό με τον ξεχωριστό ήχο της κιθάρας flamenco και τη ρυθμική ποικιλία των palmas και του cajon, προσθέτουν έναν ιδιαίτερα πλούσιο μουσικό, εκφραστικό ορίζοντα, βασισμένο στους περίτεχνους ρυθμούς του FLAMENCO.
   

"Symmetria"

Δημήτρης Kουκουλιτάκης - guitar
Νίκος Παραουλάκης - ney
Pedro Fabian - cajon, percussion, vocal
Γιώτα Πεκλάρη - baile
Δροσιά Χαρίση - cante
Νατάσα Καραγιαννάκου - palmas
Σέντα Καραγιλάν - palmas  

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Δημήτρης Λάππας, Κώστας Γεράκης και Σεμέλη Παπαβασιλείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
05.12.2016 11:17
"3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!" είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος του Δημήτρη Λάππα, του Κώστα Γεράκη και της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που ξεκινά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016.
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.