Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση βιβλίου: Πού πηγαίνει η δημοκρατία;

Παρουσίαση βιβλίου: Πού πηγαίνει η δημοκρατία;

Ανοιχτή συζήτηση με αφορμή το ομότιτλο βιβλίο των G. Agamben, A. Badiou, J-L. Nancy, J. Rancière, D. Bensaïd, K. Ross, W. Brown, S. Žižek που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη με πρόλογο του Δημήτρι Βεργέτη στο Free Thinking Zone την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014.

 

Συζητούν οι:

Δημήτρις Βεργέτης, ψυχαναλυτής, μέλος της Παγκόσμιας Ψυχαναλυτικής Εταιρίας, διευθυντής του περιοδικού «αληthεια», διδάσκων στο Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας.

Γιάννης Μηλιός, καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο ΕΜΠ, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ευάγγελος Μπιτσώρης, συγγραφέας, μεταφραστής, διδάσκων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Λεωνίδας Μπουρίτσας, καθηγητής ανθρωπιστικών επιστημών, φιλοσοφίας, γλώσσας και επιχειρησιακής ηθικής, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελληνικής Φιλοσοφίας.

Μαρία Ρεπούση, βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ.

Αλέξανδρος Σκούρας, εκπρόσωπος για την Ελλάδα του δικτύου ΑΤΛΑΣ

Νάσος Τσιούρας, μέλος Κ.Ε. της Δράσης

 

Συντονίζει ο Δημήτρις Βεργέτης

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος στη Στοά του βιβλίου
12.10.2016 10:47
Οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα – Η Νάντια της Γιόλακας» στη Στοά του βιβλίου.
“Soleil politique”: παρουσίαση βιβλίου
14.07.2016 10:17
Στο Circuits and Currents. Project Space of the Athens School of Fine Arts, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσειων Paraguay, Soleil politique του Pierre Bal-Blanc στις 17 Ιουλίου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου  Η Οργή του Ανδρέα!
03.02.2016 09:57
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Α. Παπανδρέου με τίτλο Η Οργή του Ανδρέα!
Tα Public υποδέχονται την Σώτη Τριανταφύλλου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου
21.01.2016 12:53
Τα Public Συντάγματος και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου με τίτλο Πλουραλισμός, πολυπολιτισμικότητα, ενσωμάτωση, αφομοίωση: Σημειώσεις για τη σύγχρονη ανοιχτή κοινωνία την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου της Νίτσας Λουλέ,
02.12.2015 10:20
Οι εκδόσεις Πεδίο σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Νίτσας Λουλέ Άξιζε... την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών