Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Καφές και παξιμάδια στο Σχοινοβάτη

Καφές και παξιμάδια στο Σχοινοβάτη

Με αφορμή ένα νεανικό βλέμμα τώρα, με μνήμες από χτεσινές ματιές, ο Θανάσης Σκρουμπέλος γράφει ένα τρυφερά θυμωμένο θεατρικό έργο , που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Τσάτσης, στο Σχοινοβάτη, ένα café-bar που στηρίζει τον πολιτισμό και τις Τέχνες.


Δύο πρόσωπα, μία κιθάρα, κάποια τραγούδια και κάποιοι στίχοι από το «Σύννεφο με παντελόνια» του Μαγιακόφσκι, σε ένα πάρε-δώσε, μια συναλλαγή όπου το ψέμα του ενός συμπληρώνει την αλήθεια του άλλου για το χτες, το θυμωμένο σήμερα και το αύριο.


Ένα έργο με Χ-άσματα…


Ερμηνεύουν οι: Λευτέρη Τσάτσης & Γιάννα Μελλά.

Διάρκεια: 55΄

Σχετικές ειδήσεις
Insenso, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
28.09.2016 15:30
Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Insenso», που σκηνοθετεί ο Πέτρος Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου, φιλοξενείται στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών από 1η μέχρι 9 Οκτωβρίου.
Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στο Θέατρο Διάνα
17.08.2016 17:20
Eπιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με τον Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
Για μια ανάσα…, της Ζίνι Χάρις με την Ελένη Ράντου στο θέατρο Διάνα
28.07.2016 14:18
Επιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με το Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
Θεατρική σεζόν 2016-2017: To Altera Pars συνεχίζει να στηρίζει το νεοελληνικό έργο
12.07.2016 16:58
Ο Πέτρος Νάκος σκηνοθετεί δύο εμβληματικά έργα της νεοελληνικής δραματουργίας την ερχόμενη θεατρική σεζόν (2016-2017) στο Altera Pars: την «Αγγέλα» του Γιώργου Σεβαστίκογλου και τον «Ήχο του όπλου» της Λούλας Αναγνωστάκη.
Ερωμένες στον Καμβά στο Θεατρικό Βαγόνι στο Τρένο στο Τουφ
16.11.2015 17:14
Το πρώτο θεατρικό έργο της Σοφίας Καψούρου «Ερωμένες στον Καμβά» θα σκηνοθετήσει ο πολυσχιδής καλλιτέχνης Παναγιώτης Παναγόπουλος στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.