Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και η Ελένη Πέτα στον Ιανό

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και η Ελένη Πέτα στον Ιανό

Ο ταλαντούχος συνθέτης και ενορχηστρωτής Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και η τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή Ελένη Πέτα ταξιδεύουν στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια γεμάτα αναμνήσεις , τραγούδια που ξεπήδησαν… απ’ την οθόνη!


Με όπλα τους ένα πιάνο και δύο φωνές, ο Γιάννης και η Ελένη μας παρουσιάζουν το soundtrack της ζωής μας.


Ένα πρόγραμμα φροντισμένο στη λεπτομέρεια, με τραγούδια  από το «Θάλασσα Πλατιά» έως το «Summertime in Prague» και από το «Τράβα Σκανδάλη» έως το «I will always love you» και το παιχνιδιάρικο μουσικό θέμα της «Amelie».

Σχετικές ειδήσεις
Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα και Τάνια Τρύπη στο Ρυθμος stage
22.12.2016 15:24
Από τις 14 Γενάρη τα Σαββατόβραδα γίνονται μαγικά στο Ρυθμός Stage με την Έλντα Πανοπούλου, την Ελένη Πέτα και την Τάνια Τρύπη σε τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα και Fide Köksal στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
09.11.2016 14:21
Δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες, δύο εξαιρετικές φωνές η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal συναντιούνται επί σκηνής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ενώνουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου. Σε μια παράσταση με πρωταγωνιστή τόσο τις ανεπανάληπτες ερμηνείες, όσο και το συναίσθημα!
Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα για μία συναυλία στο Φράγμα Θέρμης
18.08.2016 11:25
Η σπουδαία μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, διαχρονική και κλασσική, παρέα με τον Δημήτρη Μπάση, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών, και την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για μια ξεχωριστή βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.
Η Ελένη Πέτα live στον Ιανό
03.03.2016 15:28
Η Ελένη Πέτα ξεκινάει μια νέα σειρά παραστάσεων στην Ελλάδα, κάνοντας μια στάση στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για δύο μοναδικές βραδιές, στις 11 και 12 Μαρτίου 2016.