Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μουσικό Χρονολόγιο με την Ηρώ Σαϊα στον Ιανό

Μουσικό Χρονολόγιο με την Ηρώ Σαϊα στον Ιανό

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, η Ηρώ Σαΐα ανεβαίνει στη σκηνή του Ιανού και παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από τις μουσικές της συναντήσεις.


Από τα πρώτα χρόνια της στη Σπείρα-Σπείρα, αλλά και τις γόνιμες συνεργασίες της με τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Ορφέα Περίδη, τον Κώστα Λειβαδά, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, μέχρι και τους νεότερους συνεργάτες της Άρη Βλάχο και Νεοκλή Νεοφυτίδη, στη νέα δισκογραφική της δουλειά «Λευκό Χαρτί».


Τραγούδια που «έγραψαν» στον χρόνο αφήνοντας το αποτύπωμά τους, και που μέσα από αυτά η Ηρώ διαμόρφωσε την ξεχωριστή μουσική της προσωπικότητα. Τραγούδια καινούργια, σύγχρονα, λαϊκά και μπαλάντες που δίνουν το στίγμα για την Ηρώ Σαΐα του σήμερα.


Μαζί της επί σκηνής, ένας από τους δύο συνθέτες του νέου της άλμπουμ, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο - φωνή) και οι εξαιρετικοί μουσικοί Χάρης Κελλάρης (μπάσο) και Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες).

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Ιανό
07.02.2017 11:17
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
27.04.2016 17:02
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!