Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βούδας και η Αγάπη: παρουσίαση βιβλίου στη Στοά του Βιβλίου

Ο Βούδας και η Αγάπη: παρουσίαση βιβλίου στη Στοά του Βιβλίου

Ο Εκδοτικός οίκος Διαμαντένιος Δρόμος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Λάμα Όλε Νύνταλ «Ο Βούδας και η Αγάπη» την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο στην Αθήνα. Ομιλητής: ο μεταφραστής του βιβλίου και  δάσκαλος του Βουδισμού Στράτος Κεχαγιόγλου. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.

 

Έχοντας ζήσει μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες, ο Δανός Λάμα Όλε Νύνταλ ταξιδεύει αδιάκοπα προσκεκλημένος για να διδάξει τους χιλιάδες λαϊκούς μαθητές του στις δημόσιες ομιλίες και στα 600 Βουδιστικά Κέντρα του Διαμαντένιου Δρόμου, που ίδρυσε μαζί με τη γυναίκα του Χάνα από το 1972, σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επισκέπτεται την Ελλάδα από το 1973 κάθε χρόνο για να δώσει δημόσιες ομιλίες.

 

Σε αυτό το βιβλίο, ο Λάμα Όλε Νύνταλ μοιράζεται με τους αναγνώστες τη 2.500 ετών διαχρονική σοφία του Βούδα και μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν και σήμερα στις ανθρώπινες σχέσεις στην καθημερινή ζωή, όπως τις διδάχτηκε κατά τη μαθητεία του μαζί με τη γυναίκα του Χάνα δίπλα στους μεγαλύτερους γιόγκι του Θιβέτ στα Ιμαλάϊα. Χρήσιμες, κατανοητές, εφικτές και πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούν τα ζευγάρια να αναπτύξουν μια ουσιαστική σχέση ζωής και ταυτόχρονα να επιτύχουν την προσωπική εξέλιξη και ολοκλήρωση. Ένα βιβλίο χρήσιμο ως «εργαλείο» τόσο για τους άντρες όσο και για τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να πετύχουν διάρκεια και ευτυχία στις σχέσεις.

 

Όπως και τα προηγούμενα 8 βιβλία του Λάμα Όλε Νύνταλ, «Ο Βούδας και η Αγάπη» έχει μεταφραστεί στις περισσότερες δυτικές γλώσσες. Κυκλοφορεί στα ελληνικά από τον Εκδοτικό Οίκο «Διαμαντένιος Δρόμος» από τον Σεπτέμβριο του 2013 και διατίθεται σε βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου «Νίσυρος: η μουσική και τα τραγούδια της» στην Στοά του Βιβλίου
19.12.2016 11:58
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2016 οι εκδόσεις Παπαγρηγορίου-Νάκας σας προσκαλούν σε μια εορταστική βραδιά στη Στοά του Βιβλίου με αφορμή την επίσημη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Νίσυρος: η μουσική και τα τραγούδια της» του Χαράλαμπου Καρούσου.
Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος στη Στοά του βιβλίου
12.10.2016 10:47
Οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα – Η Νάντια της Γιόλακας» στη Στοά του βιβλίου.
Kαι τα τζιτζίκια ακόμα τραγουδάνε στην Στοά του βιβλίου
24.06.2016 10:40
Οι Eκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Γρηγόρη Γρηγοριάδη με τίτλο Και τα τζιτζίκια ακόμα τραγουδάνε στην Στοά του βιβλίου την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016.
“ Γιατρέ, έχω ποίηση” : Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τζαμπούρα
08.04.2016 13:26
Οι εκδόσεις Κουκκίδα παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Τζαμπούρα με τίτλο “ Γιατρέ, έχω ποίηση” την Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 στη Στοά του Βιβλίου.
Παρουσίαση του βιβλίου
15.03.2016 09:31
Οι εκδόσεις "Πεδίο" διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Πρώτη φορά Αριστερά" με κείμενα των Γιάννη Μηλιού, Στάμου Παπαστάμου, Τάσου Παππά και Γεράσιμου Προδρομίτη την Τρίτη 15 Μαρτίου στη Στοά του Βιβλίου.