Η Feelgood παρουσιάζει το θρυλικό Robocop σε μία νέα ταινία με την υπογραφή του José Padilha, από τις 6 Φεβρουαρίου 2014 στους κινηματογράφους.

Το 1987, ο Robocop κατάφερε να ανανεώσει το είδος της επιστημονικής φαντασίας αποσπώντας όχι μόνο καλές κριτικές αλλά και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η εξαιρετικά θερμή υποδοχή του κοινού δημιούργησε δύο συνέχειες, μια τηλεοπτική σειρά, animated σειρές, video games και κόμικ. Αυτή την πολύτιμη κληρονομιά αξιοποιεί ο José Padilha (Elite Squad, Elite Squad: The Enemy Within) σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σεναριογράφο James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man 2) και υπόσχεται να επαναφέρει τον RoboCop στο καθήκον, αλλά και στις αίθουσες, σε μια εντυπωσιακή και πολυεπίπεδη περιπέτεια. H ταινία έχει καταιγιστική δράση, ενώ η επιστροφή του κινηματογραφικού συμβόλου θέτει ερωτήματα για την ανθρώπινη φύση σε σχέση με την τεχνολογία. Στο πολυαναμενόμενο αυτό remake πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Joel Kinnaman (The Killing TV series) στο πλευρό των σπουδαίων Gary Oldman (Dark Knight Rises), Samuel L. Jackson (Django Ο Τιμωρός) και Michael Keaton (Batman).   

Σύνοψη

2028. Η πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία OmniCorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στην Αμερική παγκόσμια στρατιωτική υπεροχή. Παρ’ όλα αυτά η αμφιλεγόμενη τεχνολογία της δεν έχει υιοθετηθεί για την επιβολή του νόμου στους δρόμους των ΗΠΑ. Η κατάλληλη ευκαιρία δίνεται όταν η OmniCorp αναλαμβάνει να μετατρέψει τον αστυνομικό Alex Murphy (Joel Kinnaman), που τραυματίζεται σοβαρά στη γραμμή του καθήκοντος, σε πανίσχυρο άνθρωπο-ρομπότ. Ο RoboCop κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ με απίστευτες νέες ικανότητες και η εταιρεία φιλοδοξεί η κάθε πόλη του κόσμου να αποκτήσει το δικό της RoboCop, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα κέρδη της. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν αστάθμητο παράγοντα. Μέσα στη μηχανή υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: José Padilha
Σενάριο: Joshua Zetumer, Edward Neumeier & Michael Miner
Producers: Marc Abraham, Eric Newman
Executive Producers: Bill Carraro, Roger Birnbaum
Παίζουν: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jennifer Ehle, Jay Baruchel, Marianne Jean-Baptiste, Samuel L. Jackson

Διάρκεια: 118’

Website – http://www.robocop-movie.net/
Online game – http://www.robocop-movie.net/site/#games
Wallpapers – http://www.robocop-movie.net/site/#downloads
Omnicorp Website – http://www.omnicorp-international.net/
Facebook – https://www.facebook.com/Robocop
Twitter & Instagram – #RoboCop