Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

O Haig Yazdjian για 4 παραστάσεις, στο Γυάλινο Upstage

O Haig Yazdjian για 4 παραστάσεις, στο Γυάλινο Upstage

Το Γυάλινο Upstage  παρουσιάζει τον καταξιωμένο Αρμενιοσύριο σολίστα του ούτι Haig Yazdjian, ο οποίος θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με τίτλο "Τα λουλούδια της ερήμου" για 4 βραδιές, κάθε Σάββατο από 18 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2014.

 

Ο Haig Yazdjian - συνθέτης τραγουδιστής , ενορχηστρωτής, παραγωγός -  που έχει κρατήσει πολλές φορές ψηλά την σημαία της μουσικής, καλεί στο Γυάλινο UpStage την Χειμερινή Σύναξη των Βιρτουόζων.

 

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ο Θοδωρής Κοτονιάς – τραγουδοποιός , νέϊ, γιουκαλίλι, κρουστά, Μακρινός Ξάδερφος, η Μάρθα Μαυροειδή – τραγουδοποιός, σάζι, ηλεκτρική λάφτα, ο Βαγγέλης Καρίπης - συνθέτης, κρουστός κάθε λογής, Κροταλιστής, ο Πέτρος Βαρθακούρης - ενορχηστρωτής, όρθιο μπάσο , πλαγιαστό μπάσο, κιθάρα και ο Αστέριος Παπασταματάκης - πιάνο - keyboards.

 

Με τίτλο «ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ» θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό  πρόγραμμα τα Σάββατα 18 και 25 Ιανουαρίου & 1 και 8 Φεβρουαρίου στο Γυάλινο UpStage .

 

Στο άνυδρο κοινωνικά και πολιτιστικά τοπίο, έρχονται  με τις μουσικές τους να ποτίσουν τις καλύτερες στιγμές του τραγουδιού με αρμένικα, εργένικα, ιδιωτικά, οικογενειακά, λαϊκά, δημοτικά, χαρούμενα και λυπημένα, στωϊκά και στροβιλιστικά, εξωστρεφή και μυστικά τραγούδια.  Τραγούδια της δραχμής και του ευρώ, της Ανατολής και της Δύσης.

Σχετικές ειδήσεις
«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage
11.04.2016 13:57
«Η Ηχώ των δρόμων»... Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους... ηχώ.
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.