Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαρία Παπαγεωργίου ξανά στο Σταυρό του Νότου Club!

Η Μαρία Παπαγεωργίου ξανά στο Σταυρό του Νότου Club!

O Σταυρός του Νότου Clubυποδέχεται ξανά την Μαρία Παπαγεωργίου για περιορισμένες εμφανίσεις, με σκοπό να τραγουδήσει Για τις αλήθειες που γίνονται τραγούδια...Οι τρεις πρόσφατες εμφανίσεις της στο club του Σταυρού του Νότου με δικά της τραγούδια και απρόβλεπτες διασκευές ήταν η αφορμή για να συζητηθεί ακόμη πιο έντονα το όνομά της, τόσο ανάμεσα σ’ εκείνους που παρακολουθούν από κοντά το νέο ελληνικό τραγούδι, όσο και σε πιο απαιτητικούς ακροατές που αναζητούν πάντα ιδιαίτερες ερμηνεύτριες, με πηγαία εκφραστικότητα.Είτε τραγουδώντας τα τραγούδια από τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, είτε το 'Κι εγώ σαν πόλη' των Λοΐζου-Ρασούλη και το 'Ξημερώνει' του Θεοδωράκη, είτε αναδεικνύοντας την εσωτερική μελαγχολία του γνωστού χορευτικού τραγουδιού 'Billie Jean' του Michael Jackson, η Μαρία Παπαγεωργίου προσφέρει αναμφισβήτητα μία εντελώς ξεχωριστή μουσική εμπειρία στους ακροατές της.Η Μαρία Παπαγεωργίου για τις φετινές της εμφανίσεις:

«Είμαι η Μαρία.
Αυτή που γράφει μουσικές στο δωμάτιό της.
Η συνοδοιπόρος του Αλέξανδρου που μαζί φτιάξαμε τόσα τραγούδια.
Η Μαρία -μικρή- που χόρευε την Αμερικάνικη ποπ των 90's.
Η ενήλικη που λάτρεψε τον ερωτικό Θεοδωράκη και τον γεμάτο εικόνες Θανάση Παπακωνσταντίνου .
Εκείνη που 'χει ρίζες από τον Πόντο, μεγάλωσε στα Γρεβενά και στη διαδρομή προς Αθήνα, γνώρισε την Camille και τον Jackson, χόρεψε σε funk ρυθμούς και λάτρεψε τις απρόσμενες διασκευές.
Κουβαλώ και μεταφέρω όσα με μεγάλωσαν και στο πέρασμα του χρόνου κρατήθηκαν ζωντανά μέσα μου.
Όλα αυτά γίνονται παράσταση και ανεβαίνουν στο club του Σταυρού του Νότου. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη 4 εξαιρετικών μουσικών:
Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος: Κοντραμπάσο, Σταύρος Ρουμελιώτης: Ηλεκτρική Κιθάρα, Χρήστος Τόλης: Πιάνο , Πλήκτρα.


Τέλος, ευχαριστώ την Ελευθερία Άνθη για την εικαστική υποστήριξη της παράστασης, και τους Δημήτρη Βραχνό, Νίκο Μακράκη και Μόνικα Παπαδάτου για την επιμέλεια της παραγωγής»Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου
29.11.2016 16:59
Η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που μετρά πάνω από 50 παραστάσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην αγαπημένη αθηναϊκή σκηνή, τη Δευτέρα 5/12 και μόνο για 5 παραστάσεις.
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Η Μαρία Παπαγεωργίου ζωντανά στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
12.09.2016 11:38
Η Μαρία Παπαγεωργίου αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια συναυλία στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο Παλαιό Ελαιουργείο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016 του Δήμου Ελευσίνας.