Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο γκρουπ θα εμφανιστεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Πειραιάς – Καλοκαίρι 2008. Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν τραγούδια απ’ τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Το πέρασμά σου που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς και επιλογές απ’ τους παλαιότερους δίσκους τους.

Επίσης θα παρουσιάσουν τραγούδια καινούργια από το νέο «κατά γυναικών» δίσκο  που ετοιμάζουν και ελπίζουν να κυκλοφορήσει εντός του 2008.

Το πρόγραμμα κάθε συναυλίας είναι ρευστό και δημιουργείται εκείνη την ώρα, όπως γίνεται πάντα στις εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια.

Στην συναυλία θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή ο Αργύρης Μπακιρτζής στην φωνή , ο Κώστας Βόμβολος στο ακορντεόν και το κανονάκι, ο Χάρης Παπαδόπουλος στο  μπουζούκι, ο Μιχάλης Σιγανίδης στο κοντραμπάσο, το μαντολίνο και την φωνή, ο Θοδωρής Ρέλλος στο σαξόφωνο, ο Κώστας Σιδέρης στον τζουρά και ο Γιώργος Ταμκατζόγλου στην κιθάρα.
Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στη Βεντέτα
31.12.2015 11:36
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει φέτος 35 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία και 50 χρόνια από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους (με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη), προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών εφ’ όλης της ύλης, στη Θεσσαλονίκη, τη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note
04.12.2015 17:19
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note από Παρασκευή 11 έως και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, μ' ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.