Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο γκρουπ θα εμφανιστεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Πειραιάς – Καλοκαίρι 2008. Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν τραγούδια απ’ τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Το πέρασμά σου που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς και επιλογές απ’ τους παλαιότερους δίσκους τους.

Επίσης θα παρουσιάσουν τραγούδια καινούργια από το νέο «κατά γυναικών» δίσκο  που ετοιμάζουν και ελπίζουν να κυκλοφορήσει εντός του 2008.

Το πρόγραμμα κάθε συναυλίας είναι ρευστό και δημιουργείται εκείνη την ώρα, όπως γίνεται πάντα στις εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια.

Στην συναυλία θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή ο Αργύρης Μπακιρτζής στην φωνή , ο Κώστας Βόμβολος στο ακορντεόν και το κανονάκι, ο Χάρης Παπαδόπουλος στο  μπουζούκι, ο Μιχάλης Σιγανίδης στο κοντραμπάσο, το μαντολίνο και την φωνή, ο Θοδωρής Ρέλλος στο σαξόφωνο, ο Κώστας Σιδέρης στον τζουρά και ο Γιώργος Ταμκατζόγλου στην κιθάρα.
Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Sold out - Ο Γιώργος Νταλάρας με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Βεάκειο Θέατρο
31.08.2016 10:06
Τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα φέρει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική ο Γιώργος Νταλάρας.
Η Γλυκερία τραγουδά για την ΑΚΤ-ΕΙΝ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
21.07.2016 14:00
H αυθεντική ερμηνεύτρια Γλυκερία, παρουσιάζει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας.
Αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
04.05.2016 11:46
Στον «Πατριάρχη του στίχου» Κώστα Βίρβο, που άφησε πίσω του περί τα δυόμιση χιλιάδες τραγούδια που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη μας, είναι αφιερωμένες οι δύο βραδιές που πραγματοποιούνται στις 25 και 26 Μαΐου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.