Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Girl Walk // All Day: προβολή της ταινίας και πάρτι στο Ρομάντσο

Girl Walk // All Day: προβολή της ταινίας και πάρτι στο Ρομάντσο

Το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και το Ρομάντσο σας προσκαλούν στην προβολή-πάρτι της ταινίας Girl Walk // All Day, που κάνει την ελληνική πρεμιέρα της στο πλαίσιο του αφιερώματος American Indie Go! , την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στο Ρομάντσο.

 

Η ταινία...

Μία συνηθισμένη ημέρα, ένα κορίτσι ξεχνά τους κανόνες και ακολουθεί την καρδιά της στην πόλη της Νέας Υόρκης. Καταδιώκεται από ένα φρικιό, φλερτάρει με έναν τζέντλεμαν, , και πολύ γρήγορα κάνουν όλη την πόλη να χορεύει, μεταμορφώνοντας τα πεζοδρόμια, τους δρόμους και τα πάρκα της πόλης σε μία μεγάλη χορευτική σκηνή , υπό τους ήχους του Gregg Gillis, a.k.a. Girl Talk. Ένα πραγματικά ανεξάρτητο αμερικάνικο musical που χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter, με non-stop μουσική , χωρίς λόγια, αλλά εκπληκτικό remix κομματιών από τους Jackson 5 μέχρι τους INXS και από τους Ramones μέχρι τη Lady Gaga και τους U2. Ένα freestyle dancing στοίχημα που έθεσε ο πρωτοεμφανιζόμενος Jacob Krupnick, και κέρδισε με το ταλέντο της η ερασιτέχνης χορεύτρια Anne Marsen.


Ακολουθώντας το παράδειγμα των δημιουργών της ταινίας, που οργανώνουν διαδοχικές προβολές - πάρτι στην Αμερική, σας προσκαλούμε στην πρώτη ελληνική προβολή της ταινίας και στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

 

Καθώς είναι μάλλον αδύνατο να μην παρασυρθείς από την ενέργειά του, o μόνος τρόπος να δεις το Girl Walk // All Day είναι όρθιος. Γι' αυτό αφήνουμε τις καρέκλες στην άκρη, για μία νύχτα γεμάτη χορό, ποτά και fun.

 

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει πάρτι στο μπαρ του Ρομάντσο, όπου τη μουσική επιλογή θα αναλάβει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
08.12.2016 12:21
Στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας της Αγγελικής Κουρούνη «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Αδιακρισίες / Indiscreet: Υπαίθρια προβολή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
01.08.2016 16:23
Η προβολή της ταινίας “Αδιακρισίες / Indiscreet (1958)” θα γίνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο των υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών της σειράς Park your Cinema.
Ποιος σκότωσε τον Χάρι, του Alfred Hitchcock: Υπαίθρια Προβολή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
25.07.2016 17:06
Η προβολή της ταινίας “Ποιος σκότωσε τον Χάρι / The Trouble With Harry (1955)” του Alfred Hitchcock θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο της σειράς Park your Cinema.
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
23.03.2016 11:42
Με αφορμή την προβολή της Ιρανικής ταινίας «Ταξί στην Τεχεράνη» του Τζαφάρ Παναχί, στο Αλκυονίς New star art cinema, από Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, σας δίνουμε την ευκαιρία να συνδυάσετε την προβολή με περσικό φαγητό από το Περσέπολις.