Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

οΟοΟΟ και Butterclock στη σκηνή του six d.o.g.s.

οΟοΟΟ και Butterclock στη σκηνή του six d.o.g.s.

To Plisskën Festival παρουσιάζει τον πρωτεργάτη του witch-house ήχου οΟοΟΟ και τη synth-pop crooner Butterclock στη σκηνή του six d.o.g.s. την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013.


oOoOO (US)

Ορμώμενος από το San Francisco ο δραστήριος παραγωγός Chris Dexter Greenspan κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όμοιους του είδους του από την πρώτη στιγμή.

Αντλώντας στοιχεία από καλλιτέχνες όπως οι Ludacris, Britney Spears και Broadcast, o oOoOO παντρεύει beats επηρεασμένα από την 90s hip-hop σκηνή με pop μελωδίες και πειραματικούς ήχους, προσδίδοντας τη δική του R&B εκδοχή στο φαινόμενο της αισθησιακής υπναγωγικής pop.

Έχοντας στο ενεργητικό του ένα split-release single με τους Νεο-Υορκέζους συναδέλφους του White Ring, συνεργασίες με γνωστά ονόματα όπως η Lady Gaga και η Marina and the Diamonds, καθώς και 2 ΕP στην εκλεκτική Tri-Angle Records, o oOoOO επανέρχεται με το εξαιρετικό πρώτο του LP με τίτλο “Without your Love”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο από το νεοσύστατο ανεξάρτητο label του με έδρα την Τουρκία, Nijght Feelings.


Επίσημη Δισκογραφία

oOoOO EP (2010)
Our Loving is Hurting Us EP (2012)
Without Your Love (2013)

Facebook | www.facebook.com/oOoOOsounds
Soundclous | www.soundcloud.com/ooooosounds
Twitter| ww.twitter.com/ooooosounds


Butterclock (FR)

Ιέρεια του synth-pop ήχου, η πολλά υποσχόμενη Γαλλίδα Butterclock –γνωστή και ως Laura Clock- που είχε πρωτοεμφανιστεί στο πλευρό του οΟοΟΟ χαρίζοντας τα αιθέρια φωνητικά της στο ‘No Way Back’ από το περσινό EP του, έκανε την παρθενική της solo εμφάνιση με το ‘First Prom’ EP τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο αναδεικνύει την ατμοσφαιρική spectral pop αισθητική της μέσω συνθέσεων που παραπέμπουν σε μεταμεσονύκτιες εξομολογήσεις.


Facebook | www.facebook.com/pages/Butterclock/174223684889
Soundclous | www.soundcloud.com/goldenbruise
Twitter | www.twitter.com/lauraclock 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης live στο Σταυρό του Νότου
16.02.2016 14:42
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο!
Ο Γιάννης Κούτρας και ο Γιώργος Μεράντζας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
29.10.2015 13:19
Δύο σπάνιες φωνές, δύο μοναδικοί ερμηνευτές συναντιούνται στη σκηνή του Γυάλινου UPSTAGE για τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα του Νοεμβρίου.
Jazz - World Wednesdays στο Ilion Plus
29.10.2015 12:10
Στον νέο χώρο του Ilion Plus δημιουργείται μια ζεστή σκηνή με μουσικές του κόσμου, κάθε Τετάρτη, με έναρξη στις 11 Νοεμβρίου.