Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

οΟοΟΟ και Butterclock στη σκηνή του six d.o.g.s.

οΟοΟΟ και Butterclock στη σκηνή του six d.o.g.s.

To Plisskën Festival παρουσιάζει τον πρωτεργάτη του witch-house ήχου οΟοΟΟ και τη synth-pop crooner Butterclock στη σκηνή του six d.o.g.s. την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013.


oOoOO (US)

Ορμώμενος από το San Francisco ο δραστήριος παραγωγός Chris Dexter Greenspan κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όμοιους του είδους του από την πρώτη στιγμή.

Αντλώντας στοιχεία από καλλιτέχνες όπως οι Ludacris, Britney Spears και Broadcast, o oOoOO παντρεύει beats επηρεασμένα από την 90s hip-hop σκηνή με pop μελωδίες και πειραματικούς ήχους, προσδίδοντας τη δική του R&B εκδοχή στο φαινόμενο της αισθησιακής υπναγωγικής pop.

Έχοντας στο ενεργητικό του ένα split-release single με τους Νεο-Υορκέζους συναδέλφους του White Ring, συνεργασίες με γνωστά ονόματα όπως η Lady Gaga και η Marina and the Diamonds, καθώς και 2 ΕP στην εκλεκτική Tri-Angle Records, o oOoOO επανέρχεται με το εξαιρετικό πρώτο του LP με τίτλο “Without your Love”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο από το νεοσύστατο ανεξάρτητο label του με έδρα την Τουρκία, Nijght Feelings.


Επίσημη Δισκογραφία

oOoOO EP (2010)
Our Loving is Hurting Us EP (2012)
Without Your Love (2013)

Facebook | www.facebook.com/oOoOOsounds
Soundclous | www.soundcloud.com/ooooosounds
Twitter| ww.twitter.com/ooooosounds


Butterclock (FR)

Ιέρεια του synth-pop ήχου, η πολλά υποσχόμενη Γαλλίδα Butterclock –γνωστή και ως Laura Clock- που είχε πρωτοεμφανιστεί στο πλευρό του οΟοΟΟ χαρίζοντας τα αιθέρια φωνητικά της στο ‘No Way Back’ από το περσινό EP του, έκανε την παρθενική της solo εμφάνιση με το ‘First Prom’ EP τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο αναδεικνύει την ατμοσφαιρική spectral pop αισθητική της μέσω συνθέσεων που παραπέμπουν σε μεταμεσονύκτιες εξομολογήσεις.


Facebook | www.facebook.com/pages/Butterclock/174223684889
Soundclous | www.soundcloud.com/goldenbruise
Twitter | www.twitter.com/lauraclock 

Σχετικές ειδήσεις
Το αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου επαναλαμβάνεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.01.2017 10:55
Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επαναλαμβάνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, Γιάννη Παπαϊωάννου, πάντα με τη στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 09:55
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο θρύλος του ρεμπέτικου γεννήθηκε στην Κίο της Μικράς Ασίας, στις 18 Ιανουαρίου του 1913. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του, ετοίμασε, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, με την στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στη σκηνή του Kremlino
21.11.2016 14:50
Ο ένας έχει ψηλά ρεβέρ. Ο άλλος μακριά μαλλιά! Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ρεβέρ του πάντα ψηλά) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Kremlino, για δύο Παρασκευές, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2016.
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!