Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Πάρτι Γενεθλίων με την Idra Kayne στο Σταυρό του Νότου

Πάρτι Γενεθλίων με την Idra Kayne στο Σταυρό του Νότου

Τα τραγούδια που όλοι έχουμε χορέψει, σ’ ένα live έκπληξη, με την Idra Kayne, κάθε Τετάρτη στο Σταυρό του Νότου Club, από τις 9 Οκτωβρίου 2013.

 

Η Idra Kayne, η υπέροχη φωνή που γνωρίσαμε από το “Don’t Walk Away From Me” παρουσιάζει τα τραγούδια που δε λείπουν από κανένα πάρτι γενεθλίων, παραδοσιακά πια, εδώ και πολλά χρόνια.


Όλοι έχουμε χορέψει το «I Will Survive» και το «Holiday», έχουμε μιμηθεί τα χορευτικά του Micheal Jackson στο «Beat It», κι έχουμε καταλήξει να παίζουμε την αόρατη κιθάρα μας ακούγοντας το «I Love Rock ‘n’ Roll» και το «Should I Stay or Should I Go».


Εννοείται, φυσικά, πως το κλασικό πάρτι γενεθλίων εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο. Κάτι που σημαίνει, πως δε θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε τραγούδια όπως το «Valerie» με την Amy Winehouse, το «All the Single Ladies» με τη Beyonce αλλά και τη μεγάλη φετινή επιτυχία των Daft Punk, «Get Lucky».


Κι επειδή, πάρτι γενεθλίων χωρίς γλυκό δε γίνεται, σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο «Μελινάκι» (Γούναρη 225, Άνω Γλυφάδα) κάνουμε μια τούρτα δώρο σε έναν τυχερό ή τυχερή που θα έχει εκείνη τη βραδιά γενέθλια.


Φυσικά και υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις. Όπως σε κάθε τέτοιου είδους πάρτυ , εξάλλου...


Παίζουν οι μουσικοί: Κιθάρα: Φώτης Δεληνικόλας Μπάσο: Κωστής Βήχος/ Πέτρος Βασιλειάδης Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος Πλήκτρα: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος


Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2, Δημήτρης Βραχνός.

Σχετικές ειδήσεις
Idra Kayne: A
26.09.2016 12:38
Το café του Νομισματικού Μουσείου υποδέχεται την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, το soulfunk κορίτσι, που ακούει στο όνομα Idra Kayne.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Η Idra Kayne live στο Faust
24.05.2016 10:26
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, το Faust υποδέχεται στην σκηνή του την Idra Kayne.
Οι Clockwise με special guest την Idra Kayne live στο Faust
18.02.2016 10:45
Οι Clockwise με special guest την Idra Kayne θα ανέβουν στη σκηνή του Faust για ένα εκρηκτικό live, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.
Η Idra Kayne επιστρέφει στο Gazarte!
05.02.2016 17:08
Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή, η Idra Kayne θεωρείται η Soul Funk Queen της πόλης και επιστρέφει για μία ακόμη δυναμική εμφάνιση στο Roof Stage του GAZARTE παρουσιάζοντας ένα uplifting set με το δικό της πρωτότυπο υλικό και κομμάτια που αγαπάει και διασκευάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.