Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Yiorgos Psihoyios trio στο Half Note Jazz

Yiorgos Psihoyios trio στο Half Note Jazz

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον κόσμο της bossa nova, αλλά και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Carlos Jobim θα κάνει ο Γιώργος Ψυχογιός με το τρίο του, για μια μοναδική παράσταση στο Half Note, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, εγκαινιάζοντας τις χειμερινές εμφανίσεις του.

 

Επιστρέφοντας σ’ έναν χώρο που αγαπά πολύ, θα δημιουργήσει ένα πολύ κεφάτο πρόγραμμα , με αναπάντεχες διασκευές και εκτελέσεις, αλλά και ισχυρές δόσεις αυτοσχεδιασμού.  

 

Παράλληλα, το κοινό θα απολαύσει κομμάτια από τα τέσσερα c.d.’s του Γιώργου (Ressurection, Love Obsession, The art of melancholy, Yiorgos Psihoyios in Paris) και κομμάτια από τον διεθνή κινηματογράφο, σε εκτελέσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Yiorgos Psihoyios trio:
Γιώργος Ψυχογιόςπιάνο / ακορντεόν
Μάνος Λούτας – κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος - τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ακύρωση - Yiorgos Psihoyios accordion trio live στο Faust
09.05.2016 10:54
Μια μοναδική παράσταση θα δώσει ο Γιώργος Ψυχογιός με το gipsy - latin trio του, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο αγαπημένο Faust. - Η συναυλία ακυρώνεται
Songs & Poems: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live στον Ιανό
23.03.2016 12:28
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, σε μια ξεχωριστή παράσταση, γεμάτη μουσική, τραγούδια και ποίηση.
Love is in the air: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live @ Babel
10.02.2016 14:21
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό Πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, που ζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στον αγαπημένο χώρο της BABEL, για μια παράσταση ειδικά φτιαγμένη για την γιορτή των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Half Note
13.01.2016 11:55
O Γιώργος Χατζηνάσιος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εμφανίζεται στην ιστορική σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο ξεχωριστές παραστάσεις με τίτλο «Ένα πιάνο δύο φωνές», την Πέμπτη 21 και τη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.