Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Υποκριτική σε κείμενα In Progress, στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Υποκριτική σε κείμενα In Progress, στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Οι μαθητές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος Υποκριτικής σε Κείμενα Ιn Progress με την Πέπη Μοσχοβάκου θα παρουσιάσουν μονολόγους και σκηνές νέων συγγραφέων στη σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ, από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και για 5 ημέρες.

 

Στην παρουσίαση αυτή θα συμμετάσχουν ηθοποιοί που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση ενός ειδικού σεμιναρίου υποκριτικής πάνω σε κείμενα που εθελοντικά παραχωρήθηκαν από νέους συγγραφείς, μετά από πρόσκληση συνεργασίας που ανακοίνωσε το θέατρο Επί Κολωνώ τον Οκτώβριο του 2012.

 

Τα κείμενα επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές με στόχο, πέρα απ’ την δική τους εξάσκηση, την παρουσίαση των θεατρικών κειμένων και τη δημιουργία μιας ενιαίας παράστασης.

 

Βασική καθηγήτρια του εργαστηρίου «Studio NAMA» του Επί Κολωνώ είναι η Ελένη Σκότη .

 

Οι συγγραφείς που συμμετέχουν με τα κείμενά τους είναι οι:
Βελέντζα Καλλιρρόη, Καλλής Βασίλης, Καλμαντής Χρήστος, Μπαρμπαγιάννης Παναγιώτης, Ξηρογιάννη Άννελη, Παλαμάρας Βασίλης, Ελευθεριάδη Μαρία, Τζώρα Ιωάννα

 

Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά:
Καλλής Βασίλης, Κορομβόκη Νατάσσα, Μαυρομιχάλη Αννίτα, Παναγιωτίδης Νίκος, Ταγκαλάκης Παναγιώτης, Τσέλιου Πέτρα, Σαρδάνη Στέλλα, Συμπεθέρου Βούλα Χατζάκη Ελεάνα

Σχετικές ειδήσεις
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Off off Athens 8: 3η εβδομάδα παραστάσεων στο θέατρο Επί Κολωνώ
13.06.2016 14:34
Η τρίτη εβδομάδα του θεατρικού φεστιβάλ Off off Athens 8 ξεκινάει στο Θέατρο Επί Κολωνώ την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
Off off Athens 8: 2η εβδομάδα παραστάσεων στο θέατρο Επί Κολωνώ
31.05.2016 16:44
Η δεύτερη εβδομάδα του θεατρικού φεστιβάλ Off off Athens 8 ξεκινάει στο Θέατρο Επί Κολωνώ την Κυριακή 5 Ιουνίου.