Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί, στα Σικυώνια

Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί, στα Σικυώνια

Το θέατρο Τεχνόραση σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Μεταμόρφωση, παρουσιάζει την παιδική παράστασηΗ Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί”, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σικυώνια 2013, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013.

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ορφανοτροφείο «ΕΛΛΑΣ» για παιδιά της Ακτής Ελεφαντοστού που πάσχουν από AIDS. Στην παράσταση θα παραβρεθεί η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του Aids (UNAIDS) κ. Μέρω Κεσεσίογλου.

Πρόκειται για την πρώτη παράσταση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στα πλαίσια του θεσμού των Σικυωνίων, μετά από πρωτοβουλία της ομάδας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, που αγκαλιάστηκε από τη «Μηκώνη».

 

Η παιδική σκηνή του θεάτρου ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ, από την αρχή της διαδρομής της παραμένει αφοσιωμένη στο κλασσικό παραμύθι, για τη δυναμική των συμβολισμών αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Ο μύθος της Χιονάτης δουλεύτηκε με κέφι, μεράκι και ενθουσιασμό ώστε να παρουσιαστεί με εντελώς πρωτότυπο τρόπο στα παιδιά –και σε όσους παραμένουν παιδιά.

 

Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Ελίζα Τζίτζη, Νίκη Βουγιού, Νίκος Γιαννίκας, Σωτηρία Κολόζου, Στάθης Αναστασίου, Κωνσταντίνα Μακρή και ο Λάκης Ξάνθης.

Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι: θεατρική διασκευή Οδ. Λούγκλος, μουσική Σ. Κολόζου, σκηνικά Γ. Λαμπριανίδης και κοστούμια Ελπινίκη.

Σχετικές ειδήσεις
12.12.2016 13:46
Μετρώντας δύο μήνες επιτυχίας με την παράσταση «Στην Κιβωτό στις οκτώ» στο θέατρο Κάππα, η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά υποδέχεται τις ημέρες των εορτών με μία έκτακτη εορταστική παράσταση.
Ο Τριγωνοψαρούλης για μία παράσταση στη Νέα Μάκρη
29.06.2016 11:58
Ο Τριγωνοψαρούλης και η παράσταση Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! έρχονται στη Νέα Μάκρη την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016!
Ο μισοκοκοράκος για 3 Κυριακάτικες παραστάσεις στο Εργαστήρι Μαιρηβή
30.03.2016 12:58
Τις Κυριακές 3 & 10 & 17 Απριλίου 2016 στις 12 το μεσημέρι, το λαικό παραμύθι "ο μισοκοκοράκος" ζωντανεύει στη σκηνή! Μια παράσταση παράσταση θεάτρου κούκλας για όλες τις ηλικίες!
Ποιός είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ: μία παράσταση για παιδιά οργανισμών και φορέων στο Θέατρο Πόρτα
03.03.2016 12:52
Το ΠΟΡΤΑ αφιερώνει την παράσταση «Ποιος είναι ο δόκτωρ Κόρτσακ;» της 5 Μαρτίου στο παιδί. Την παράσταση θα παρακολουθήσουν δωρεάν παιδιά από οργανισμούς όπως τα Χωριά SOS, οι Φίλοι του Παιδιού, το Σωματείο Μέριμνα, το Σωματείο Θεοτόκος, η ΠΕΑΝΔ, η ΑΡΣΙΣ Αθήνας, ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα κ.α.
Αποκριάτικη παράσταση του Καραγκιόζη στη Πάτρα
26.02.2016 10:25
"Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος", η αποκριάτικη ξεκαρδιστική παράσταση του καραγκιοζοπαίχτη Χρήστου Πατρινού το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο Περί Σκιών.