Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πέτρος Γαϊτάνος για μια εμφάνιση, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Ο Πέτρος Γαϊτάνος για μια εμφάνιση, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badmintonθα φιλοξενήσει τον Πέτρο Γαϊτάνο για μια συναυλία με τίτλο “Που 'ναι τα χρόνια” σε τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή και επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία , την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για να ερμηνεύσει χαρακτηριστικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας και τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή (1932 - 2005).

 

Τραγούδια όπως τα «Ένας κόμπος η χαρά μου», «Ήσουν ωραία», «Κάπου νυχτώνει», «Μη μου θυμώνεις μάτια μου», «Να ’τανε το 21», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Πού ’ναι τα χρόνια», «Στα χρόνια της υπομονής», κ.ά. Τραγούδια που είναι ο θρίαμβος του καλού ελληνικού τραγουδιού.

 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο χώρο της δισκογραφίας, κατάφερε να ξαφνιάσει με τον ήχο της φωνής του. Οι πρώτες του εμφανίσεις δημιούργησαν ένα πιστό πυρήνα θαυμαστών. Δίκαια, γιατί από τα πρώτα του βήματα έδειξε τις τεχνικές και εκφραστικές του δυνατότητες.

 

Με βαθύ σεβασμό κατάφερε να αποδώσει μεγάλες στιγμές από τη θρησκευτική και την κοσμική παράδοση. Ερμηνείες όπου η παράδοση κρατά τη διαχρονική της γοητεία ενώ ταυτόχρονα ακούγεται φρέσκια και ολοζώντανη.

 

Κατά συνέπεια και σε αυτή της συναυλία, δεν θα λείψουν κομμάτια της παραδοσιακής μας μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πέτρος Μάλαμας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
28.12.2016 12:30
Ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τις Πέμπτες 19 και 26 Ιανουαρίου 2017.
O Jerome Kaluta συναντά την Idra Kayne στο προαύλιο της ΕΡΤ!
07.07.2016 10:24
Η ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι», ως ανταπόδοση στους πολίτες που από το υστέρημα ή το περίσσεμα τους, χρηματοδοτούν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Ο Πέτρος Σαριδάκης παρουσιάζει Το Νάμι στο Θέσις 7
16.06.2016 13:57
Με το «Νάμι» πάντα στις αποσκευές του, ο Πέτρος Σαριδάκης συνεχίζει το μουσικό ταξίδι με συνταξιδιώτες special guests, κάνοντας μια στάση στη μουσική σκηνή Θέσις 7 με προσκεκλημένη την αρπίστρια Clio K.
Ο Πέτρος Συνοδινός και οι Canta Madara live στο Σταυρό του Νότου Plus
28.04.2016 11:50
Ο Πέτρος Συνοδινός και οι Canta Madara έρχονται για μία μόνο εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου "plus", την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 8.30μ.μ.
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!