Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τα Υπόγεια Ρεύματα για μια εμφάνιση, στο Stage Musicafe

Τα Υπόγεια Ρεύματα για μια εμφάνιση, στο Stage Musicafe

Τα Υπόγεια Ρεύματα, μια από τις πιο σημαντικές ελληνικές ροκ μπάντες των τελευταίων ετών, θα βρεθούν στο Stage Musicafe στη Ραφήνα, για μια συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Καλοκαίρι στο κόκκινο”, που διοργανώνει ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013.

 

Τα Υπόγεια Ρεύματα στις Τσαλακωμένες Μέρες που βιώνουμε, κοιτάζουν πίσω και δίνουν φωνή στα ξεχασμένα αλλά και επίκαιρα κομμάτια της δισκογραφίας τους. Βουτώντας στα παλιά τους κομμάτια, ξαναθυμούνται τις τότε επιρροές τους και τις ενώνουν με τις νεότερες. Λόγια που χάθηκαν στο χρόνο ξαναδιαβάζονται και παρουσιάζονται χωρίς φόβο, «τσαλακωμένα» ενάντια στους ατσαλάκωτους της εποχής μας.

 

Ηλεκτρικός στίχος και λυρικός ήχος, άγριο συναίσθημα και Όνειρα Μικρά, υπόγειες διαδρομές και Εικόνες στα Σύννεφα, Μάγοι και Παράξενες κοπέλες, σε μια παράσταση -ταξίδι στο χρόνο... ακόμα κι αν αυτός δεν υπάρχει...

 

Οι Τσαλακωμένες Μέρες δεν θα μπορούσαν να μη σταθούν στη συνάντηση με το Θάνο Μικρούτσικο και το δίσκο «Τους έχω βαρεθεί» -με πολιτικά τραγούδια που αποδεικνύονται πιο διαχρονικά στις μέρες μας από ποτέ...

 

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους:

Γρηγόρης Κλιούμης: κιθάρα, τραγούδι

Κώστας Παρίσσης: κιθάρα, τραγούδι

Νίκος Γιούσεφ: ηλεκτρικό μπάσο , μουσικό πριόνι

Τάσος Πέππας: τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
23.08.2016 10:52
Ο Μπάμπης Στόκας με τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα, θα βρίσκονται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9μ.μ. στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016».
Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στα Αισχύλεια 2016
10.08.2016 12:02
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θεατράκι Μαγούλας, στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016.
Η Ευρυδίκη live στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 16:01
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στον "Ρυθμός Stage" στην Ηλιούπολη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Η Eλίζα Βελλιά για 3 συναυλίες στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
24.03.2016 17:09
Η Ελίζα Βελλιά άφησε την Ελλάδα πριν περίπου 20 χρόνια και επιστρέφει σήμερα, για τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις ― με τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα), τον Νίκο Ξυδάκη και τον Haig Yazdjian ―, με συνθέσεις ριζωμένες στην κέλτικη παράδοση (Ιρλανδία, Σκωτία, τη Βρετάνη της Γαλλίας όπου ζει τα 15 τελευταία χρόνια).