Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Παράξενη Χορωδία του Δάσους και άλλες ιστορίες για την αγάπη: Συναυλία στη Σέριφο

Η Παράξενη Χορωδία του Δάσους και άλλες ιστορίες για την αγάπη: Συναυλία στη Σέριφο

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 σας περιμένει στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο...

 

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013, η Τατιάνα Ζωγράφου παρουσιάζει μια συναυλία με τίλτο ‘Η Παράξενη Χορωδία του Δάσους και άλλες ιστορίες για την αγάπη’. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου.

 

Η συνθέτρια και δασκάλα μουσικής του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού,  Τατιάνα Ζωγράφου, σε συνεργασία με τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου, Μαργαρίτα Σμπρίνη-Πολίτη, με τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου, σχεδίασαν αυτή την πρωτότυπη μουσική παράσταση!

 

Α΄ μέρος: Παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού «Ο Τζικι-τζίκ, ο Κρικι-κρίκ  και η Παράξενη Χορωδία του Δάσους» του Κώστα Μάγου με την εμπνευσμένη εικονογράφηση της χαρισματικής  Κατερίνας Χαδουλού, και με μουσική και στίχους  της ταλαντούχας  Τατιάνας Ζωγράφου! Ενορχήστρωση: Δημήτρης Μπουζάνης

Β΄ μέρος: Επιλογή τραγουδιών για σολίστ και παιδική χορωδία από τη δισκογραφία , που επιμελήθηκε η Τατιάνα Ζωγράφου.

 

Κωστής Ρασιδάκις, Κώστας Ζαμπούνης, Τατιάνα Ζωγράφου: τραγούδι

Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν,

Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο,

Πάνος Κανελλόπουλος: μαντολίνο,

Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο ,

Μιχάλης Πορφύρης: βιολοντσέλο

 

Τατιάνα Ζωγράφου

‘Η Παράξενη Χορωδία του Δάσους και άλλες ιστορίες για την αγάπη’

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικές ιστορίες για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής
30.01.2017 17:26
Μουσικές ιστορίες για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους! Δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, μία βραδινή (20:30) και μία πρωινή (11:30 π.μ.) αντίστοιχα, με τρία… αναπάντεχα έργα, που θα παρουσιάσει σε πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα το Ergon Ensemble υπό τη μουσική διεύθυνση του Kasper de Roo [Κάσπερ ντε Ρόο].
Το κασελάκι - Θεόδωρος Ίντας
10.01.2017 12:20
Από τις Εκδόσεις Εντύποις κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Το κασελάκι... και άλλες τρεις ιστορίες για ξυλοκόπους και παράδες του Θεόδωρου Ίντα σε εικονογράφηση Μελίτας Αντωνιάδου.
Η φάρμα των ζώων, από τη Παιδική Χορωδία Δήμου Χαλανδρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
09.06.2016 14:32
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Χαλανδρίου παρουσιάζει τη Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 το έργο του George Orwell «Η φάρμα των ζώων», μια ειδικά διασκευασμένη, για παιδιά και όχι μόνο, παράσταση στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.
Ακούω-Βλέπω-Παίζω με τον Beethoven: Τελευταία συνάντηση στη Μουσική Βιβλιοθήκη
31.05.2016 16:28
Ολοκληρώνεται ο κύκλος των Κυριακάτικων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής, που έχουν σαν θέμα τους τι άλλο, εκτός από την μουσική!
Θρίαμβος στην Κερασοχώρα: για δύο παρασάσεις στο Θέατρο Καλουτά
09.03.2016 12:26
Η παιδική θεατρική παράσταση "Θρίαμβος στην Κερασοχώρα", για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θριαμβεύει! Στις 3 Απριλίου 2016 στο θέατρο Καλουτά στο Νέο Κόσμο και για δύο παραστάσεις οι φίλοι του δάσους θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν για την φιλία και την αγάπη.