Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εικαστική Έκθεση ομάδας Reperaz στο Βρυσάκι

Εικαστική Έκθεση ομάδας Reperaz στο Βρυσάκι

Η εικαστική ομάδα Reperaz τέχνης και αντικειμένων σας προσκαλεί στην 4η έκθεσή της στο Βρυσάκι.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 21 Μαΐου έως Παρασκευή 31 Μαΐου 2013!

 

Οι άνθρωποι “είμαστε μια θάλασσα φλογίτσες...”, λέει ο EduardoGaleanoστο “Βιβλίο των Εναγκαλισμών”. “Κάθε άνθρωπος λάμπει με το δικό του φως, δεν υπάρχουν δύο φλόγες ίδιες. Υπάρχουν φλόγες μεγάλες και φλόγες μικρές και φλόγες όλων των χρωμάτων.” 14 εικαστικοί και χειροτέχνες φέρνουν τις φλόγες τους κοντά δημιουργώντας μια ζεστή και χρωματιστή εστία. Στην έκθεση συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται εικαστικές δημιουργίες και εφαρμοσμένες τέχνες με κοινή συνισταμένη την διάθεση για επικοινωνία μέσα από τη συλλογικότητα. Η ομάδα, που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, εξελίσσεται και διευρύνεται μέσω της αλληλεπίδρασης και των συμμετοχικών δράσεων.

 

Η έκθεση μορφοποιείται και χαρακτηρίζεται από τη συνδιοργάνωση και τη συνεργασία όλων των μελών της ομάδας ενώ αγκαλιάζει το προσωπικό ιδίωμα του καθένα που παίρνει μορφή με πληθώρα εκφραστικών μέσων. Θα παρουσιαστούν ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κατασκευές από γυαλί, φωτιστικά, ρολόγια αλλά και κοσμήματα απογυμνωμένα από την χρηστική τους διάσταση και τοποθετημένα σε ένα νέο πλαίσιο από τους:

 

Alanima, Αλέκα Αναστασίου, Όλγα Αντωνέα, Δημήτρη Βιρτσιώνη, Ανθία Βλασσοπούλου, Γρηγόρη Δήμου , Ιφιλένια Ζαχαριάδου, Ειρήνη Θάνου, Αθανάσιο Καραβίτη, KindofSofia, Καλλιόπη Λαζου, Ειρήνη Λιάσκου, Βάλη Μαυρίδη, Λήδα Ραϊση και Χρήστο Τόλη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη: ομαδική έκθεση στις Εικαστικές Αναζητήσεις
13.01.2017 15:33
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους νέους εικαστικούς για να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19.00, η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο "Όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη" (από το ποίημα του Κ. Π. Καβάφη, Επέστρεφε).
Ars Moriendi: Εικαστική έκθεση στο Σπίτι της Κύπρου
07.12.2016 15:51
Το Σπίτι της Κύπρου παρουσιάζει την εικαστική έκθεση Ars Moriendi με έργα που εμπνέονται και διερευνούν την άρρηκτη σχέση του Ανθρώπου με τον Θάνατο.
New Mythologies: εικαστική έκθεση στον Πύργο Μπαζαίου
02.06.2016 15:53
Ο Πύργος Μπαζαίου εγκαινιάζει στις 18 Ιουνίου 2016 την φετινή εικαστική του έκθεση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου, με τίτλο New Mythologies.
ΞενοΔοχείο: 8η Εικαστική Έκθεση Ελευσίνας
02.06.2016 14:49
Η 8η Εικαστική Έκθεση Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί 6 - 26 Ιουνίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελευσίνας «Λεωνίδας Κανελλόπουλος», με τίτλο ΞενοΔοχείο.
Οικείο - Ξένο: Εικαστική έκθεση της Γεωργίας Παπαμάρκου στο Βρυσάκι
31.03.2016 16:51
Το Βρυσάκι εγκαινιάζει στις 8 Απριλίου 2016 την έκθεση της Γεωργίας Παπαμάρκου, με τίτλο Οικείο - Ξένο.