Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ο μικρός φιλόσοφος – Μισέλ Πικμάλ

Ο μικρός φιλόσοφος – Μισέλ Πικμάλ

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο η σειρά βιβλίων του Μισέλ Πικμάλ με τίτλο “Ο μικρός φιλόσοφος”, σε εικονογράφηση από τον Τομά Μπαάς.

 

Η σειρά:

Μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική σειρά βιβλίων, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι. Κάθε ιστορία είναι γραμμένη με χιούμορ και βοηθά τα παιδιά να απαντήσουν σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά, ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το «φιλοσοφικό εργαστήρι του Πίκολο», με οδηγίες για τους γονείς, καθώς και συμβουλές και παιχνίδια για τους μικρούς αναγνώστες.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κουκουμπλής από την ομάδα Μικρός Νότος στο Tempus Verum Εν Αθήναις
12.10.2016 16:23
Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος παρουσιάζει 3 λαϊκά παραμύθια, σε διασκευή-σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου («Το πιο γλυκό ψωμί», «Ο Κουκουμπλής», «Η Βασιλοπούλα και το άλας» στην παράσταση «Ο Κουκουμπλής»!
Το κουμπί της αγάπης κι ο πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός - Βαγγέλης Ηλιόπουλος
07.06.2016 11:51
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το κουμπί της αγάπης κι ο πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός του Βαγγέλη Ηλιόπουλου σε εικονογράφηση της Κέλλυ Ματαθία Κόβο
Ο Μικρός Πρίγκιπας, στους κινηματογράφους
24.12.2015 15:11
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 31 Δεκεμβρίου 2015 την ταινία κινουμένων σχεδίων Ο Μικρός Πρίγκιπας (Little Prince) σε σκηνοθεσία του Mark Osborne.
Ο μικρός κάστορας και η ηχώ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
06.11.2015 16:39
Το Ίδρυμα Θεοχαράκη φιλοξενεί την παράσταση Ο μικρός κάστορας και η ηχώ, μία παιδική παράσταση για τη μοναξιά και τη φιλία, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Amy Mac Donald.
Ο μικρός πρίγκιπας - Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί
04.11.2015 11:06
Κυκλοφόρησε στη σειρά της Κλασικής Ξένης Λογοτεχνίας των εκδόσεων Μίνωας Ο μικρός πρίγκιπας, το διαχρονικό έργο του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί που αναδεικνύει με αμεσότητα βαθυστόχαστα ζητήματα της ανθρώπινης υπόστασης