Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Micah Blue Smaldone και Asa Irons Live, στο Booze Upstairs

Micah Blue Smaldone και Asa Irons Live, στο Booze Upstairs

Οι Micah Blue Smaldone και Asa Irons θα βρεθούν στη μουσική σκηνή του Booze Cooperativa, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

 

Η συναυλία , θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2013.

 

O Micah Blue Smaldone επισκέπτεται την Ελλάδα για δεύτερη φορά, μετά το 2007, έχοντας στις αποσκευές του τον δίσκο που κυκλοφόρησε στα μέσα Απριλίου με τίτλο “The Ring of the Rise” (Immune Records, Thrill Jockey). Γνωστός από τις προσωπικές του κυκλοφορίες αλλά και τις συνεργασίες με Big Blood και Fire on Fire αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της underground, free folk σκηνής του Maine. O ήχος του Smaldone χαρακτηρίζεται από 70'ς καταβολές και επιρροές από Neil Young, τις πρώτες δουλειές των Richard & Linda Thompson αλλά και αυτοσχέδιους ενισχυτές και ηλεκτρικές κιθάρες. Το “Ring of the Rise” είναι το τρίτο LP του Smaldone μετά το “Red River” και μια split κυκλοφορία με τους Big Blood στην Immune Records. Έχει επίσης κυκλοφορήσει τρία προσωπικά album στην North East Indie Records.

 

Ο Asa Irons προέρχεται από την νέο φολκ σκηνή του New Hampsire. Το 2003 ηχογράφησε για την Imprortant Records σε συνεργασία με την παιδική του φίλη Swaan Miller το ομώνυμο LP, ενώ μόλις κυκλοφόρησε τον solo δίσκο με τίτλο “Knife Gift Debt” στην Turned Word Records. Επίσης, έχει αποτελέσει μέλος στο φολκ συγκρότημα Feathers αλλά και στους Witch (J Mascis, Dinosaur Jr). Ο ίδιος δηλώνει ότι η μουσική έχει για αυτόν την ίδια βαρύτητα με την ξυλογλυπτική και την ξυλουργική σαν μέσο έκφρασης καθώς προέρχεται από οικογένεια με παράδοση σε αυτούς τους τομείς.

Σχετικές ειδήσεις
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Passport Κεραμεικός - Upstairs
21.10.2016 11:44
Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σας προσκαλεί στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης, για τέσσερις μόνο βραδιές!
Stray Blue & The Afro Nick live στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
09.08.2016 15:06
Οι Stray Blue και ο The Afro Nick θα βρεθούν στα Χανιά για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Σκασιαρχείο …ένα τρελό Αποκριάτικο Πάρτι του METAPolis στο Booze:UPstairs
17.02.2016 15:26
Στο Σκασιαρχείο όλες οι στολές επιτρέπονται... Το πάρτι-μασκέ της φωτογραφικής ομάδας του METAPolis, για την αποκριά του 2016 έρχεται το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο Booze:UPstairs.
Το Νάμι: Παρουσίαση album του Πέτρου Σαριδάκη στο Booze Upstairs
09.02.2016 13:37
Το καινούριο album του Πέτρου Σαριδάκη «Το Νάμι» που μόλις κυκλοφόρησε από την PROTASIS Music παρουσιάζεται ζωντανά στο Booze Upstairs την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016.