Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Bruises n Cuts, στο Bios

Bruises n Cuts, στο Bios

Το Bios Front παρουσιάζει ένα live με τους Bruises n Cats ft Blend Mishkin και πολλούς καλεσμένους.

 

Το live, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, στις 22.30.

 

Bruises n Cuts 'Make Bail' Live ft. Blend Mishkin on decks  & special guests

MC The Kidd

MC Yinka

Sugahspank!

Ifigenia Atkinson

 

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του single  Make Bail, ο Jeff Gonzales, γνωστός ως BnC αλλά και ως Bossy Ride, δεν σταμάτησε να δημιουργεί μουσικές παραγωγές για όλα τα καλλιτεχνικά alter ego του,κινούμενος από την reggae dancehall στην electronica με τον Blend Mishkin, αλλά και στην hip house και τον disco ήχο, ως μέλος του ντουέτου Capitan Futuro με τον ιδρυτή της Chopshop Records, George Kelly.

 

Παρουσιάζοντας μια συλλογή από την πρόσφατη δουλειά του αλλά και τα παλιότερα αγαπημένα κομμάτια του και συναντώντας στη σκηνή τον MC Yinka, την Sugahspank, τον MC the Kidd, την Ifigeneia Atkinson και φυσικά τον Blend Mishkin πίσω από τα decks, o BnC φέρνει έναν φρέσκο αέρα στο hip-hop με το Make Bail live την Παρασκευή  19 Απριλίου στο ΒIOS.

 

Γιορτάζοντας την κυκλοφορία του Make Bail βίντεο που συνοδεύει το ομώνυμο κομμάτι, ο BnC μας προσκαλεί σε ένα ανοιχτό και ελεύθερο για όλους πάρτι. Για όσους λάτρεψαν τον ήχο της Cast-A-Blast παλιότερα και τώρα, αυτό είναι ένα βράδυ που δεν πρέπει να χάσετε.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου!
13.06.2016 10:29
Πέρσι ήταν ένα μεγάλο πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου με τον «Πάνο στο γκαζόν»… Μια εξαιρετική συναυλία, ένα πραγματικό πάρτι, με πολλούς φίλους επί σκηνής και ακόμα πιο πολλούς φίλους κάτω από τη σκηνή!
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.

Ο Dj Krush live στο Passport Κεραμεικός
16.02.2016 12:06
Πρωτοπόρος και μεγάλη επιρροή για πολλούς beatmakers, dj’s και παραγωγούς από το χτες μέχρι και σήμερα, ο Ιάπωνας Hideaki Ishi, ή αλλιώς Dj Krush, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 1η Απριλίου, για ένα και μοναδικό show στην Ελλάδα!
Χάρης Λαμπράκης Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
08.02.2016 13:46
To Χάρης Λαμπράκης Quartet παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων καινούρια κομμάτια, αλλά και παλιότερα από τη δεκαετή πορεία του.
Acoustic Room ft. The Boy @ Bios.Tesla
03.02.2016 12:06
Ο The Boy για 4 Τετάρτες από 10 Φεβρουαρίου 2016 στο Bios.Tesla θα σας δείξει τι συμβαίνει στην ψυχούλα του και μετά το τέλος της συναυλίας θα σας βάλει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.