Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Καθρέφτης μέσα στον καθρέφτη, στο θέατρο Olvio

Καθρέφτης μέσα στον καθρέφτη, στο θέατρο Olvio

Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και τη sold out παρουσίαση στο six dogs, το Spiegel im Spiegel / Καθρέφτης μέσα στον Καθρέφτη ανεβαίνει σε ένα μεγαλύτερο χώρο, στο θέατρο Olvio.

 

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 το κονσέρτο σύγχρονης κλασικής μουσικής για ένα πιάνο , ένα βιολί και ένα σώμα , βασισμένο σε συνθέσεις των Sergei Prokofiev, Arvo Pärt, Giya Kancheli και Valentyn Sylvestrov θα παρουσιαστεί στο θέατρο OLVIO.

 

Αυτή τη φορά ο ρόλος του σώματος δίνεται σε μια εικαστικό. Μια παράσταση , όπου οι μουσικές συνθέσεις επηρεάζουν τη δημιουργία της εικαστικής πραγματικότητας και οδηγούν, η καθεμία με τον τρόπο της, στην αποδόμηση και ταυτόχρονη συνειδητοποίηση του εφήμερου.  Οι διαδραστικές βίντεο προβολές και περφόρμανς της εικαστικού, απασχολούν το συνειδητό του θεατή και δημιουργούν έναν αγωγό που διευκολύνει την εισχώρηση της μουσικής στο υποσυνείδητο. Το μουσικοοπτικό αποτέλεσμα επιδιώκει ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης των αισθήσεων που μέσα από τη δίνη του φευγαλέου θέλει να οδηγήσει τον θεατή σε ένα χώρο όπου η στιγμή έχει αξία.

 

Συντελεστές:

Πιάνο: Βάλυ Ιωάννου

Βιολί: Διονύσης Βερβιτσιώτης

Σώμα: Supermarionetta

 

Συνθέσεις:

Arvo Pärt: Fratres, Spiegel im Spiegel

Sergei Prokofiev: Sonata No 1, op.80

Giya Kancheli: Time and again

Valentyn Sylvestrov: Sonata Post Scriptum

Σχετικές ειδήσεις
Οι Έλληνες Deejay Nic The Band στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Τουρκίας
19.08.2016 15:09
Η Αθηναϊκή μπάντα Deejay Nic The Band που με το rockstep ήχο της τράβηξε το ενδιαφέρον των Τούρκων διοργανωτών θα εμφανιστεί ζωντανά στις 24 Αυγούστου στο ZEYTINLI ROCK FESTIVALI, το μεγαλύτερο festival που γίνεται στη Τουρκία.
It’s Me O Lord!: Ο Παναγιώτης Τερζάκης με ένα μοναδικό ρεσιτάλ στη σκηνή του Olvio
20.04.2016 14:58
Το Πασχαλινό project του Παναγιώτη Τερζάκη έρχεται πλήρως ανανεωμένο στη σκηνή του Olvio την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.
Μπετόβεν-mania από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
08.02.2016 12:24
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής μας προσκαλούν να ζήσουμε μια μοναδική μουσική εμπειρία, μέσα από μία μαραθώνια συναυλία, που αναβιώνει τη θρυλική παρουσίαση των έργων του Μπετόβεν από τον ίδιο στη Βιέννη στις 22/12/1808.
The Shell Game: μια όπερα από Έλληνες δημιουργούς στο Θέατρο Olvio
18.11.2015 16:23
Μια ολοκαίνουργια όπερα παρουσιάζουν επτά Ελληνες δημιουργοί με την ομάδα The Medium Project. Πρόκειται για το The Shell Game που από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και για 12 παραστάσεις θα παρουσιάζεται στο θέατρο OLVIO.
The Shell Game από την ομάδα The Medium Project στο Θέατρο Olvio
03.11.2015 16:14
Η ομάδα The Medium Project παρουσιάζει την νέα όπερα The Shell Game από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου για 12 παραστάσεις στο θέατρο OLVIO, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30.