Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Henshin της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου: Μια performance στη Θεσσαλονίκη

Henshin της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου: Μια performance στη Θεσσαλονίκη

Η παράσταση χορού Henshin της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου δημιουργήθηκε κατά παραγγελία του Μουσικού Χωριού 2012, όπου και έκανε την πρεμιέρα της στο δάσος του Πηλίου.

 

 

Αυτή τη φορά η παράσταση θα φιλοξενηθεί εμπλουτισμένη με νέες ιδέες και διαμορφωμένη σύμφωνα με τον αστικό χαρακτήρα του χώρου.

 

 

Henshin (変身 henshin) είναι η γιαπωνέζικη λέξη για τη «μεταμόρφωση», που κυριολεκτικά σημαίνει η αλλαγή, ή μεταμόρφωση του σώματος. Η λέξη χρησιμοποιείται κυρίως σε manga, κινούμενα σχέδια και tokusatsu dramas όταν ένας χαρακτήρας μεταμορφώνεται σε σουπερ ήρωας . Οι ήρωες Henshin, συνήθως, έχουν ένα «henshin κάλεσμα», μια φράση κλειδί, την οποία ανακαλούν όταν μεταμορφώνονται.

Σχετικές ειδήσεις
La Soirée, performance χορού στο Booze Cooperativa
16.12.2016 13:25
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην performance χορού La Soirée, η οποία θα παρουσιαστεί στις 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου 2016.
Εσύ, Εγώ, Εμείς: Συλλογική performance στον Κινητήρα
13.12.2016 13:32
Η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει στις 6 Ιανουαρίου μια εναλλακτική πρόταση για τη συλλογική performance με τίτλο Εσύ, Εγώ, Εμείς στον Κινητήρα.
Lapses of light: Performance χορού στο Baumstrasse
06.12.2016 17:14
Η παράσταση ‘lapses of light’ είναι ο δεύτερος καρπός της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου, του Κώστα Μακρυγιαννάκη και του Αλέξανδρου Σεϊταρίδη και παρουσιάζεται για δύο ημέρες στο Baumstrasse.
Scratch, performance από την ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum
01.12.2016 17:27
Η ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum παρουσιάζει την performance, Scratch, στο χώρο DanceVacuum – Centre of Performing Arts, στο Χαλάνδρι.
You Want To Be The Person You Are?, performance της Άντζελα Λαμπριανίδου στο Booze Cooperativa
20.10.2016 14:24
To Booze Cooperativa παρουσιάζει την Άντζελα Λαμπριανίδου και την performance, You want to be the the person you are?, η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα του 8ήμερου workshop με τίτλο Appointment on Stage.