Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Fuzz Club

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Fuzz Club

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας προσκαλεί σε μία μοναδική, συναυλία στις αρχές της άνοιξης το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013!

 

Παρέα πάντα με τους μουσικούς του συνεργάτες και συνοδοιπόρους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας υποδεχθεί στο Fuzz Club για μια συναυλία σαν να ήταν καλοκαίρι...

 

Χωρίς την ελάχιστη κατανάλωση των χειμωνιάτικων χώρων, με ώρα έναρξης στις 21:30, με ώρα λήξης που θα επιτρέπει την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο Αλκίνοος μας καλεί σε μια συνάντηση, για να μοιραστούμε λέξεις, νότες , σκέψεις και αισθήματα.

 

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία , αλλά και διασκευές. Η ένταση και η ησυχία, η φόρμα και ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία και η εκμυστήρευση, η αγωνία και η χαρά της συνύπαρξης, δημιουργούν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και δυνατό.

 

Για αυτή την ξεχωριστή συναυλία, ο Αλκίνοος μάς επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη: Καλεσμένη του για ένα μέρος του προγράμματος θα είναι η πολύ σημαντική Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Word: "Πηγαίνει την καρδιά σε μέρη που λίγοι τραγουδιστές ξέρουν ότι υπάρχουν..." 

 

Η Karine Polwart έχει τις ρίζες της στην παράδοση της folk μουσικής, την οποία παντρεύει με την βαθιά προσωπική της αντίληψη και τον σύγχρονο ήχο. Τα τραγούδια της διαπραγματεύονται τα σημαντικά ζητήματα της ανθρωπότητας, ενώ η μουσική της αποτελεί μια «κοινωνική λειτουργία». Για την Karine, όπως και για τον Αλκίνοο, το τραγούδι είναι ο δυνατότερος τρόπος να περάσει κανείς μηνύματα και νοήματα στον κόσμο. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν το χάρισμα να διακρίνουν το ουσιαστικό και να το φωτίζουν με απλότητα και ευθύτητα.

 

H πρόσκληση σε μια συναυλία που φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι, η ιδιαίτερη καλεσμένη και η ανάγκη όλων μας για επαφή και επικοινωνία, προετοιμάζουν και επιφυλάσσουν μια βραδιά που δεν θα πρέπει να χάσουμε.

 

Ραντεβού το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Fuzz Club, σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

 

Μαζί του οι μουσικοί: Γιώργος Κοντραφούρης: hammond organ, πιάνο Γιώργος Καλούδης: τσέλο , κρητική λύρα Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά Νίκος Παραουλάκης: νέυ, κιθάρα Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας

 

Οργάνωση Παραγωγής: AΘΥΡ

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο Κύτταρο!
07.02.2017 14:49
Οι φανταστικές (sold out) βραδιές του Νοεμβρίου συνεχίζονται την Άνοιξη! Για τρία διήμερα του Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά, να πάρουμε μέρος ξανά, σε αυτή τη μοναδική μυσταγωγία που δημιουργούν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα...
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Block33 στην Θεσσαλονίκη
09.11.2016 14:46
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί για δύο βραδιές στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 στο Block33 της Θεσσαλονίκης!
The small suitcase tour: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
07.10.2016 16:52
Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
16.08.2016 15:49
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι συνεχίζουν το ταξίδι που ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια και στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρεθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Αναβολή - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Χάραμα Πάτρας
12.08.2016 15:25
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι συνεχίζουν το ταξίδι που ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, και στις 24 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Χάραμα Πάτρας. - Η συναυλία αναβάλλεται