Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Funktion-one Soundsystem, στο Bios

Funktion-one Soundsystem, στο Bios

Το Bios παρουσιάζει τους Professor Skank, Anna Mystic, Billy Widz και Jeph1, Mr Mazz

… και Louie Ranks, για μια βραδιά την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013.


Μια βραδιά γεμάτη βαθύ μπάσο και ήχους που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, από reggae roots, oldschool bass, electro dub, jungle και dubstep.


Ο PROFESSOR SKANK, με μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και πολλά singles στο ενεργητικό του είναι ένας από τους πλέον γνωστούς στο εξωτερικό και ταλαντούχους dub παραγωγούς της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Οι συνεργασίες του με τους Mad Professor, Afrikan Simba, Zion Train, Love Grocer και πολλούς άλλους, αλλά και τα δυνατά του live, του έχουν αποφέρει μια πανευρωπαϊκή αναγνώριση. Στο live του BIOS θα μιξάρει ζωντανά νέο υλικό και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα τη διεθνούς dub σκηνής.
 

Η ANNA MYSTIC, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι αδιαμφισβήτητα η selector που ανάβει φωτιές εδώ και δύο δεκαετίες με τα φημισμένα πάρτι της και με ήχους που καλύπτουν όλο το φάσμα της reggae dub dancehall κουλτούρας, αυτή τη φορά σε ένα special jungle set.


Οι BILLY WIDZ & JEPH1 είναι ένα δίδυμο DJ/παραγωγών, με τα σετ και τις παραγωγές τους να αντιπροσωπεύουν την deep, sub-heavy πλευρά της σύγχρονης soundsystem σκηνής. Έχοντας ως στόχο την εξάπλωση του συγκεκριμένου ήχου, το 2011 ξεκίνησαν τις BigBang βραδιές, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν τη δική τους δίωρη εκπομπή με το ίδιο όνομα στον Paranoise Radio. Επηρεασμένοι από Jamaican/UK Bass/Hip Hop ακούσματα και από την κουλτούρα των soundsystems, τα DJ sets και οι παραγωγές τους κινούνται γύρω από ένα μεγάλο κομμάτι φάσματος του bass ήχου, ενώ έχουν εμφανιστεί σε lineup με ονόματα όπως Mala, Loefah, Pokes (DMZ), V.I.V.E.K, Goth-Trad, Kromestar, Tunnidge, Jack Sparrow, Vibronics & Channel One αλλά και στο Outlook Festival 2012 στην Κροατία.


Ο MR MAZZ και ο LOUIE RANKS έρχονται με τα μπούνια από την αναρχοψυχεδελοreggae μουσική κολλεκτίβα των FUNDRACAR για να ξεσηκώσουν το BIOS, ο ένας στο ρόλο του δισκοθέτη για το ζέσταμα της βραδιάς και ο άλλος με τη μούρλα του MC θα κρατήσει το κέφι ψηλά.

Σχετικές ειδήσεις
O DJ Mala στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
30.01.2017 12:44
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Black Athena και μέσα από τον ανανεωμένο μουσικό θεσμό Culture Jam, υποδέχεται τον Mala, έναν από τους πιο γνωστούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας dubstep μουσικής σκηνής, και σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε από κοντά και να χορέψετε στη μουσική του.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!