Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Funktion-one Soundsystem, στο Bios

Funktion-one Soundsystem, στο Bios

Το Bios παρουσιάζει τους Professor Skank, Anna Mystic, Billy Widz και Jeph1, Mr Mazz

… και Louie Ranks, για μια βραδιά την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013.


Μια βραδιά γεμάτη βαθύ μπάσο και ήχους που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, από reggae roots, oldschool bass, electro dub, jungle και dubstep.


Ο PROFESSOR SKANK, με μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και πολλά singles στο ενεργητικό του είναι ένας από τους πλέον γνωστούς στο εξωτερικό και ταλαντούχους dub παραγωγούς της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Οι συνεργασίες του με τους Mad Professor, Afrikan Simba, Zion Train, Love Grocer και πολλούς άλλους, αλλά και τα δυνατά του live, του έχουν αποφέρει μια πανευρωπαϊκή αναγνώριση. Στο live του BIOS θα μιξάρει ζωντανά νέο υλικό και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα τη διεθνούς dub σκηνής.
 

Η ANNA MYSTIC, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι αδιαμφισβήτητα η selector που ανάβει φωτιές εδώ και δύο δεκαετίες με τα φημισμένα πάρτι της και με ήχους που καλύπτουν όλο το φάσμα της reggae dub dancehall κουλτούρας, αυτή τη φορά σε ένα special jungle set.


Οι BILLY WIDZ & JEPH1 είναι ένα δίδυμο DJ/παραγωγών, με τα σετ και τις παραγωγές τους να αντιπροσωπεύουν την deep, sub-heavy πλευρά της σύγχρονης soundsystem σκηνής. Έχοντας ως στόχο την εξάπλωση του συγκεκριμένου ήχου, το 2011 ξεκίνησαν τις BigBang βραδιές, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν τη δική τους δίωρη εκπομπή με το ίδιο όνομα στον Paranoise Radio. Επηρεασμένοι από Jamaican/UK Bass/Hip Hop ακούσματα και από την κουλτούρα των soundsystems, τα DJ sets και οι παραγωγές τους κινούνται γύρω από ένα μεγάλο κομμάτι φάσματος του bass ήχου, ενώ έχουν εμφανιστεί σε lineup με ονόματα όπως Mala, Loefah, Pokes (DMZ), V.I.V.E.K, Goth-Trad, Kromestar, Tunnidge, Jack Sparrow, Vibronics & Channel One αλλά και στο Outlook Festival 2012 στην Κροατία.


Ο MR MAZZ και ο LOUIE RANKS έρχονται με τα μπούνια από την αναρχοψυχεδελοreggae μουσική κολλεκτίβα των FUNDRACAR για να ξεσηκώσουν το BIOS, ο ένας στο ρόλο του δισκοθέτη για το ζέσταμα της βραδιάς και ο άλλος με τη μούρλα του MC θα κρατήσει το κέφι ψηλά.

Σχετικές ειδήσεις
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Acoustic Room ft. The Boy @ Bios.Tesla
03.02.2016 12:06
Ο The Boy για 4 Τετάρτες από 10 Φεβρουαρίου 2016 στο Bios.Tesla θα σας δείξει τι συμβαίνει στην ψυχούλα του και μετά το τέλος της συναυλίας θα σας βάλει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Trashathon Χmas Eve 2015 @ Bios
22.12.2015 15:00
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, το διαβόητο TRASHATHON επιστρέφει στο Bios στις 24 Δεκεμβρίου 2015, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη.
Soundsystem Bassmas: Dub Pistols feat Rodney P @ six d.o.g.s
17.12.2015 13:46
Ο Godfather της Βρετανικής Hip Hop Rodney P κι ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, Barry Ashworth, θα βρεθούν στη σκηνή του Six D.O.G.S το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 σε ένα Holly, Jolly Bassmas Soundsystem.
Angelos Krallis Acoustic Room ft. Chickn @ Bios.Tesla
15.12.2015 14:24
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 το Αcoustic Room μυείται στο #chicknism. Ο Άγγελος Κράλλης καλεί τους υπόλοιπους Chickn στο BIOS.ΤESLA για να δημιουργήσουν όλοι μαζί μία ζωντανή ακουστική Chickn εντύπωση!