Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τι κάνω εγώ εδώ, της Ε. Μπουρκέν στον Πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ

Τι κάνω εγώ εδώ, της Ε. Μπουρκέν στον Πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ

Ο Γιάννης Σταματίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο της Ε. Μπουρκέν με τίτλο «Τι κάνω εγώ εδώ;»…
 

… που παρουσιάζεται στον Πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ, κάθε Παρασκευή και Κυριακή


Στο έργο αποτυπώνεται με ρεαλιστικό και  αλληγορικό τρόπο η εικόνα μιας οικογένειας στη νέα εποχή της φτώχιας.  Μέσα από το κάθε μέλος της που αντιπροσωπεύει και μια άλλη γενιά, παρακολουθούμε πώς κινούνται οι άνθρωποι σ΄έναν κόσμο που βρίσκεται σε κρίση.

 

Μια τρυφερή και ευαίσθητη ιστορία που περνάει  από το γέλιο στη συγκίνηση, από την αγάπη και τη φροντίδα στην αγωνία του αδιέξοδου.   Σ΄ ένα περιβάλλον που «όλα καταρρέουν» ένα νέο παιδί που μπορεί ακόμη να οραματίζεται, ποιά θέση να αναζητήσει;


Σκηνοθεσία: Γιάννης Σταματίου
Μετάφραση – Διασκευή: Ελένη Παπαχριστοπούλου
Σκηνογραφία: Αλέξης Πάτσης - Επιμέλεια σκηνικών: Ντίντα Δημοπούλου
Φωτογραφίες: Κώστας Καρζής
Φωτισμοί:  Μιχάλης Κουντής
Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα Σίλινα
Μουσική του Βλαντιμίρ Κοσμά από την ταινία Le Bal
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης στη σκηνή): Γιάννης Σταματίου, Νίκος Ζάγαρης, Ελένη Παπαχριστοπούλου, ΄Αννα Δελαπόρτα, Μάριος Τσαμαντιώτης, Σαράντης Ρουμπινής, Λευτέρης Αλεξανδρής, ΄Αντα Μπατσάκη, Κατερίνα Φουσέκη, Λαμπρινή Λίβα


Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα  Εκστάν  www.ekstaninfo.wix

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Ζουγανέλης
10.01.2017 12:19
Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίζεται για λίγες εβδομάδες στον Πολυχώρο Αθηναΐς με μια μουσική, διαδραστική και άκρως εξομολογητική παράσταση.
Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault
14.11.2016 11:50
Η μουσική παράσταση “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης”, σε σκηνοθεσία Αλέξη Βιδαλάκη, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault, από τις 25 Νοεμβρίου 2016.
Το ημέρωμα της στρίγγλας, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρο Βρετάνια
05.10.2016 16:14
Μια κλασική και πάντα επίκαιρη κωμωδία για όλες τις εποχές, τα μήκη και τα πλάτη της γης, σκηνοθετεί φέτος τον χειμώνα, ο Γιάννης Κακλέας, στο θέατρο «Βρετάνια», με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου.
Ως την άκρη της κλωστής: νέος κύκλος παραστάσεων στον Πολυχώρο Αθηναΐς
23.09.2016 11:32
Η καλλιτεχνική κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ παρουσιάζει για δεύτερη φορά τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ως την άκρη της κλωστής", σε σκηνοθεσία της Θεατρικής Ομάδας "Ιδέα", από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, στον Πολυχώρο Αθηναΐς.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα στον Πολυχώρο VAULT
18.03.2016 11:18
Το έργο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, μετακομίζει, από τις 19 Μαρτίου, στον Πολυχώρο VAULT, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.