Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο μάγος 3: Ο πωλητής του Καζαμία - Αντόνιο Καζανόβα

Ο μάγος 3: Ο πωλητής του Καζαμία - Αντόνιο Καζανόβα

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο το βιβλίο του Αντόνιο Καζανόβα με τίτλο «Ο μάγος 3: Ο πωλητής του Καζαμία»…

… σε εικονογράφηση Σαμουέλε Μάτζι και μετάφραση Μαρίας Οικονομίδου.Η Μεγάλη Ισορροπία έχει διαταραχτεί και ο Λαός των Σκοτεινών ετοιμάζεται να εισβάλει στον Κόσμο των Ονείρων. Λίγες περιστροφές της Σελήνης ακόμα και θα επιτεθεί και στον Πραγματικό Κόσμο… Αλλά και για τον Νάσα απομένουν λίγες περιστροφές της Σελήνης μέχρι να επιστρέψει στον παράλληλο κόσμο της Λίμπια, να διασχίσει τις εφτά Αίθουσες Μαγείας και να μάθει να χρησιμοποιεί τις μαγικές του ικανότητες για να νικήσει τον εχθρό. Η διαδρομή για το Αγόρι με το Χάρισμα δε θα είναι εύκολη, αλλά κάποιος που πίστευε πως είχε χαθεί για πάντα είναι πιο κοντά του απ’ ό,τι φαντάζεται…


Κυκλοφορούν:
Ο Μυστικός Κόσμος
Το Μαγαζί των Θαυμάτων   
Ετοιμάζεται:
Η Πέτρα της Ευγλωττίας (Άνοιξη 2013)


Ο Αντόνιο Καζανόβα εργαζόταν ως κλασικός πιανίστας , ώσπου μια δασκάλα του τον μύησε στην τέχνη της μαγείας. Δούλεψε για πολύ καιρό στην τηλεόραση , κυρίως ως «Μαγικός Απεσταλμένος» της εκπομπής Striscia la Notizia. Τιμημένος με το Βραβείο Μέρλιν, το διεθνές βραβείο που δίδεται στους μάγους με τη μεγαλύτερη πρωτοτυπία, διάσημος πια και με το δικό του σόου στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να σταματήσει μια στιγμή και να γράψει κάτι που πάντα φανταζόταν. Με τον Μυστικό Κόσμο κάνει το ντεμπούτο του στην παιδική λογοτεχνία .

Σχετικές ειδήσεις
Η Παραμυθού της σελήνης - Βάγια Παπαποστόλου
15.12.2016 10:59
Από τις εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορεί το παιδικό παραμύθι, "Η Παραμυθού της σελήνης" της Βάγιας Παπαποστόλου.
Ο μαγικός κόσμος του Φεδερίκο - Σωτήρης Τριβιζάς
08.12.2016 12:28
Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς φίλους το βιβλίο με CD «Ο μαγικός κόσμος του Φεδερίκο» του Σωτήρη Τριβιζά, ένα παραμύθι βασισμένο στον Λόρκα (Βραβείο Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2016).
Ο Μαγικός Αυλός από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κιβωτός
10.11.2016 15:16
Η Κάρμενη Ρουγγέρη παρουσιάζει στο Θέατρο Κιβωτός το έργο του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Ο μαγικός αυλός.
O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος - Ελένη Πάτση
04.11.2016 13:07
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος της Ελένης Πάτση.
Ψάχνοντας την Ντόρι: Μαγικός Κόσμος
05.09.2016 11:04
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ψάχνοντας την Ντόρι. Μαγικός Κόσμος σε μετάφραση Σταυρούλας Αλεξανδροπούλου.