Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Fundrakar live στο An Club

Οι Fundrakar live στο An Club

Το An Club παρουσιάζει τους Fundrakar για ένα live μετά από καιρό στη γνωστή σκηνή των Εξαρχείων. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί

στις 14 Δεκεμβρίου και τη βραδιά θα ανοίξουν οι ΕLECTROBALKANA!

 

Καθώς η παράνοια αποτελεί την φυσική πραγματικότητα ... η εκλογίκευση παράνομων συμπεριφορών την καθημερινότητα.. το ψηφιακό underground, κίνημα των FUNDRACAR ξεπερνά τους περιορισμούς της φυσικής επιλογής, και αναλαμβάνει την εξέλιξή του...


 
Mετά από αρκετό καιρό οι FUNDRACAR εμφανίζονται με σκοπό ..your personal nightmare.. ή αλλιώς τον ενδοσκοπικό σας εφιάλτη..


 
ο κόσμος δεν είναι αρκετός, η Αμερική υποδουλώνει το φαντασιακό μας, είναι στο κεφάλι μας, ρεύμα... ο κόσμος αλλάζει ..μια νέα υπεραντλαντική ρώμη.. λεφτά και points.. 'mobile mind -  no human zone, nanoτεχνολογία, τέσσερις διαστάσεις, αιθέρας.

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Toundra live στο Fuzz Live Music Club
09.02.2017 11:55
Οι Ισπανοί Toundra, ένα από τα καλύτερα instrumental σχήματα της Eυρώπης, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η τετραμελής post-rock / experimental μπάντα από τη Μαδρίτη θα βρίσκεται την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club για μία μοναδική συναυλία. To 2017 συμπληρώνουν 10 χρόνια πορείας και το γιορτάζουν με μια πανευρωπαϊκή περιοδεία η οποία ξεκινά από την Αθήνα, σε μια βραδιά που υπόσχονται να μετατρέψουν σε highlight της δικής τους καριέρας και δικής μας χρονιάς!
Η Μόνικα σε ένα χριστουγεννιάτικο live στο Μεταξουργείο
23.12.2016 14:44
Η Monika παρουσιάζει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, στις 19.00.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Ought live στο An Club
30.03.2016 14:39
Η Arte Fiasco παρουσιάζει την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 τους OUGHT live στο An Club, με special guests.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στο Μύλος Club
26.02.2016 11:49
Η kazandb παρουσιάζει τον Μίλτο Πασχαλίδη για τρεις εμφανίσεις στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη.