Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Γεωργία Νταγάκη live στο Cine Studio

Η Γεωργία Νταγάκη live στο Cine Studio

Η ερμηνεύτρια και λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη , μετά από την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία , επιστρέφει στην Κρήτη
 

… και συγκεκριμένα στο Cine Studio το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 στις 22.30


Πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας. Με νέο πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό τόσο στην Αρχιτεκτονική στην Αθήνα, όσο και στο διάσημο Quasimodo Jazz Club στο Βερολίνο, όπου το παρουσίασε για πρώτη φορά, αλλά και με νέες ενορχηστρώσεις και ήχο που ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων της κρητικής παράδοσης, αποτέλεσμα τόσο των προσωπικών της αναζητήσεων, όσο και των επιρροών της από τις σπουδαίες συνεργασίες της με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες , όπως με το Νίκο Ζούδιαρη και το Νίκο Ξυδάκη, αλλά και με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τον «πολύ» Goran Bregovic!!


Η Γεωργία Νταγάκη με τη βαθιά, λυρική φωνή της και την λύρα - αναπόσπαστο κομμάτι της, ερμηνεύει κομμάτια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πρωτότυπες διασκευές σε τραγούδια σπουδαίων συνθετών ...


Ενορχηστρωτής του προγράμματος ο Στέργιος Τσιρλιάγκος (πλήκτρα / wave drum), ένας μουσικός με ενδιαφέρουσες και εναλλακτικές μουσικές προτάσεις, όπως αυτές που μας παρουσιάζει ως συνεργάτης/ενορχηστρωτής της Λένας Πλάτωνος , τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά από το 2007 μέχρι σήμερα (Κ. Καβάφης 13 Τραγούδια - Ημερολόγια)


Επί σκηνής:
Στέργιος Τσιρλιάγκος – πλήκτρα / wavedrum- φωνή / ενορχήστρωση
Ιωάννης Βουτσινάς – μπάσο
Κώστας Κιλάζογλου - ηλεκτρική κιθάρα
Έκτορας Κυριάκου - λαούτο, φωνή
 

Σχετικές ειδήσεις
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας live στο Ίλιον Plus
19.12.2016 15:31
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Κremlino
04.10.2016 12:45
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ολοκαίνουργιο Κρεμλίνο για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις 8 και 22 του Οκτώβρη!
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».