Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Το χωριό της ΑΒ, στο θέατρο του Ήλιου

Το χωριό της ΑΒ, στο θέατρο του Ήλιου

Το κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου με τίτλο «Το χωριό του ΑΒ», θα παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις στο θέατρο του Ήλιου στην Πλάκα

… τον Οκτώβριο και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.                


Πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006. Τα πρώτα «πρωτάκια» που την είδαν τώρα πηγαίνουν γυμνάσιο. Κάθε χρόνο όμως  όταν η Αλεξία Αλεξίου κάνει λίγα ταξίδια στο «Χωριό της ΑΒ», νήπια , «πρωτάκια» και «δευτεράκια» με τους γονείς τους ή τις δασκάλες τους, σπεύδουν να κλείσουν θέσεις .


Φέτος στο ταξίδι χωράνε πιο πολλοί. Η παράσταση από το θεατράκι «Φιγούρες
& Κούκλες»(Tριπόδων 30), μεταφέρεται στο «Θέατρο του Ήλιου» (Φρυνίχου 10 Πλάκα)
Η μικρή Μαργαρίτα με το ιπτάμενο μολύβι της επισκέπτονται το χωριό των γραμμάτων και γνωρίζουν σύμφωνα και φωνήεντα από κοντά.


Το ονειρικό ταξίδι της μικρής Μαργαρίτας στο χωριό των γραμμάτων. Για παιδιά ηλικίας 4,5- 8 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
10 θεατρικές παραστάσεις για παιδιά (και όχι μόνο)
07.10.2016 17:02
Θέλετε να πάτε θέατρο με τα παιδιά σας αλλά δεν ξέρετε τι να επιλέξετε από την πληθώρα και την ποικιλία των θεαμάτων που πλημμυρίζουν σιγά- σιγά τις παιδικές σκηνές της Αθήνας; Εμείς, ξεχωρίσαμε δέκα άκρως ενδιαφέρουσες, εκπαιδευτικές, διαδραστικές, διασκεδαστικές ή παραμυθένιες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας (αλλά και μεγάλους) που ανοίγουν αυλαία στις 8 & 9 Οκτωβρίου, και σας τις προτείνουμε!
Πρίγκιπας σημαίνει Αμίρ - Άννα Κοντολέων
24.05.2016 12:21
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Πρίγκιπας σημαίνει Αμίρ της Άννας Κοντολέων σε εικονογράφηση Αλεξίας Λουγιάκη.
Το αστρικό χωριό - Κατερίνα Κρις
15.04.2016 11:02
Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το βιβλίο Το αστρικό χωριό της Κατερίνας Κρις.
Ο φυλακισμένος ποντικός - Θανάσης Μελετίδης
11.03.2016 10:56
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ο φυλακισμένος ποντικός του Θανάση Μελετίδη σε εικονογράφηση της Αλεξίας Λουγιάκη.
Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το τσίρκο της ημισελήνου - Φανή Τερζόγλου
03.03.2016 11:23
Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το τσίρκο της ημισελήνου της Φανής Τερζόγλου σε εικονογράφηση της Αλεξίας Λουγιάκη.