Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το χωριό της ΑΒ, στο θέατρο του Ήλιου

Το χωριό της ΑΒ, στο θέατρο του Ήλιου

Το κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου με τίτλο «Το χωριό του ΑΒ», θα παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις στο θέατρο του Ήλιου στην Πλάκα

… τον Οκτώβριο και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.                


Πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006. Τα πρώτα «πρωτάκια» που την είδαν τώρα πηγαίνουν γυμνάσιο. Κάθε χρόνο όμως  όταν η Αλεξία Αλεξίου κάνει λίγα ταξίδια στο «Χωριό της ΑΒ», νήπια , «πρωτάκια» και «δευτεράκια» με τους γονείς τους ή τις δασκάλες τους, σπεύδουν να κλείσουν θέσεις .


Φέτος στο ταξίδι χωράνε πιο πολλοί. Η παράσταση από το θεατράκι «Φιγούρες
& Κούκλες»(Tριπόδων 30), μεταφέρεται στο «Θέατρο του Ήλιου» (Φρυνίχου 10 Πλάκα)
Η μικρή Μαργαρίτα με το ιπτάμενο μολύβι της επισκέπτονται το χωριό των γραμμάτων και γνωρίζουν σύμφωνα και φωνήεντα από κοντά.


Το ονειρικό ταξίδι της μικρής Μαργαρίτας στο χωριό των γραμμάτων. Για παιδιά ηλικίας 4,5- 8 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελλάδα πάνω-κάτω, με τον Κωστή Ζαφειράκη στην Ζώγια
03.01.2017 14:47
Ένα πρωτότυπο παιχνίδι γεωγραφίας και φαντασίας για παιδιά ηλικίας από 7 και πάνω, παρουσιάζεται για άλλη μια φορά την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, στη «Ζώγια».
Ο Κυριάκος και η χαμένη καμπανούλα της γιαγιάς, στο θέατρο Coronet
28.11.2016 13:25
Η μουσικό-θεατρική παράσταση «Ο Κυριάκος και η χαμένη καμπανούλα της γιαγιάς» θα παρουσιάζεται στην παιδική σκηνή του θεάτρου CORONET κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
O κύριος Φλικ και ο κύριος Φλακ - Μαργαρίτα Ταλιαδώρου
25.11.2016 12:44
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το δίγλωσσο παιδικό βιβλίο, O κύριος Φλικ και ο κύριος Φλακ - Mister Flick and mister Flack της Μαργαρίτας Ταλιαδώρου.
10 θεατρικές παραστάσεις για παιδιά (και όχι μόνο)
07.10.2016 17:02
Θέλετε να πάτε θέατρο με τα παιδιά σας αλλά δεν ξέρετε τι να επιλέξετε από την πληθώρα και την ποικιλία των θεαμάτων που πλημμυρίζουν σιγά- σιγά τις παιδικές σκηνές της Αθήνας; Εμείς, ξεχωρίσαμε δέκα άκρως ενδιαφέρουσες, εκπαιδευτικές, διαδραστικές, διασκεδαστικές ή παραμυθένιες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας (αλλά και μεγάλους) που ανοίγουν αυλαία στις 8 & 9 Οκτωβρίου, και σας τις προτείνουμε!
Το αστρικό χωριό - Κατερίνα Κρις
15.04.2016 11:02
Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το βιβλίο Το αστρικό χωριό της Κατερίνας Κρις.