Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, στο θέατρο του Ήλιου

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, στο θέατρο του Ήλιου

Ο καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, επιστρέφει στην περιοχή του στην Πλάκα με το Θέατρο του Ήλιου

… κάθε Κυριακή από τις 7 Οκτωβρίου έως και τις 26 Μαίου 2012.  


Οι καλοκαιρινές περιπέτειες για τον Καραγκιόζη και την παρέα του στο Φλοίσβο-για φέτος- έλαβαν τέλος. Φθινόπωρο πια και ο αγαπημένος μας ήρωας τα μαζεύει για τη γειτονιά του  στην Πλάκα. Χρόνια τώρα οι παραστάσεις του Τάσου Κώνστα αποτελούν μια καλή αφορμή για οικογενειακή Κυριακάτικη βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας.


Φέτος το στέκι του Καραγκιόζη ( θεατράκι «Φιγούρες & Κούκλες») ανακαινίζεται και ο χάρτινος θίασος - για όσο χρειαστεί - θα στεγάζεται λίγα μέτρα πιο κει ,στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (Φρυνίχου 10)


Κάθε Κυριακή πρωί – με νέο έργο κάθε εβδομάδα- μικροί και μεγάλοι θα γελάνε με τα κατορθώματα της καραγκιοζοπαρέας μέσα από το μοναδικό τρόπο που της δίνει ζωή ο Τάσος Κώνστας.


Παλιές και νέες περιπέτειες του Καραγκιόζη για όλη την οικογένεια
από το θίασο σκιών Τάσου Κώνστα.
Για παιδιά άνω των 3,5 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
 Ο Καραγκιόζης και οι δεινόσαυροι στο θέατρο Coronet!
04.11.2016 16:14
Η παιδική σκηνή του Coronet έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον Καραγκιόζη του Μιχάλη Θεοδωρόπουλο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα με μια διαφορετική παράσταση.
Ο Καραγκιόζης Super Ήρωας στο Νέο Κόσμο!
01.11.2016 13:55
Ο Τάσος Κώνστας γιορτάζοντας τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής δράσης πίσω από το πανί, συναντιέται με τον εικαστικό Παντελή Μάκκα και επαναπροσδιορίζουν την ιδέα του θεάτρου σκιών σήμερα. Δημιουργούν και οι δύο, πάνω στο ίδιο πανί τον κόσμο του Karman!
Καραγκιόζης με τον Άθω Δανέλλη στον πολυχώρο Άγκυρα
22.09.2016 13:14
Ο Καραγκιόζης «ξαναχτυπά» από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στο Παιδικό Στέκι του Πολυχώρου ΑΓΚΥΡΑ.
Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του στο Τσάι στη Σαχάρα
08.09.2016 14:26
Το ''Τσάι στη Σαχάρα'' παρουσιάζει από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου την παράσταση θεάτρου Σκιών Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του.
Οι φανταστικές περιπέτειες του Βαρόνου Μυνχάουζεν: παράσταση για καλό σκοπό στο Θέατρο Τέχνης
11.02.2016 11:56
Tο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, καλεί το κοινό στη μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά «Οι φανταστικές περιπέτειες του Βαρόνου Μυνχάουζεν» την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου να προσφέρει αντί εισιτηρίου είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων (Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων).