Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην Ύδρα

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην Ύδρα

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη θα εμφανιστούν για μία συναυλία στην Ύδρα στο πλαίσιο

των εκδηλώσεων «Κουντουριώτεια 2012» την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012.

 


Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, με σπουδαία φωνή και δυναμική παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στις live εμφανίσεις, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές της γενιάς του. Με πείρα στο λαϊκό πάλκο αλλά και σημαντική θητεία ως ερμηνευτής σπουδαίων δημιουργών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρουσιάζει στις συναυλίες του μεταξύ άλλων τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας από τις συνεργασίες του με τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου , το Χρήστο Νικολόπουλο κ.α., τραγούδια του Άκη Πάνου αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδόπουλο με τίτλο «Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει». 

 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με αφετηρία την αγάπη του στο καλό τραγούδι, συνδυάζει την ερμηνευτική δεξιότητα και τη δυναμική σκηνική παρουσία σε  μία συναυλία  που θυμάται και μας θυμίζει σημαντικές στιγμές κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, τις επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα εγγυημένης διασκέδασης γεμάτο ζωντάνια, κέφι και υπέροχες ερμηνείες.

 

Μαζί του στην ερμηνεία η ταλαντούχα Ειρήνη Τουμπάκη που έχει ήδη συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες (Παντελής Θαλασσινός, Μπάμπης Τσέρτος, Πέτρος Βαγιόπουλος, Πέτρος Δουρδουμπάκης κ.α.) Το 2007 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ελεγεία» αποσπώντας το δεύτερο βραβείο.

 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Ειρήνη Τουμπάκη επί σκηνής, δημιουργούν μια υπέροχη μουσική ατμόσφαιρα. Οι μεγάλες ερμηνείες του Γεράσιμου Ανδρεάτου δικαιώνουν τις προσδοκίες των  φανατικών φίλων του και η Ειρήνη Τουμπάκη αποδεικνύει  ότι η θέση της δίπλα σε μεγάλους ερμηνευτές είναι ένα μεγάλο βήμα σε μια πορεία που πηγαίνει πολύ μακριά.

 

Μαζί τους μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!
Μια μέγαλη συναυλία αλληλεγγύης με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Καλλιμάρμαρο
27.04.2016 12:46
Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.