Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ενα σύντομο ταξίδι στα Ελληνικά νησιά

Ενα σύντομο ταξίδι στα Ελληνικά νησιά
Ενα πρώιμο καλοκαιρινό ταξίδι ετοιμάζει η αίθουσα Σκουφά στις 8 Απριλίου, με προορισμό τα Ελληνικά Νησιά. Εργα αλησμόνητων ζωγράφων, αλλά και νεότερων καλλιτεχνών με τίτλο \"Τοπίο στο Νησί\", θα φιλοξενούνται εκεί για περίπου ένα μήνα.

Ενα πρώιμο καλοκαιρινό ταξίδι ετοιμάζει η αίθουσα Σκουφά στις 8 Απριλίου, με προορισμό τα Ελληνικά Νησιά. Εργα αλησμόνητων ζωγράφων, αλλά και νεότερων καλλιτεχνών με τίτλο \"Τοπίο στο Νησί\", θα φιλοξενούνται για περίπου ένα μήνα.

Tα ελληνικά τοπία παρουσιάζονται μέσα από τα μάτια διαφορετικών καλλιτεχνών, προβάλλοντας ο καθένας την οπτική γωνία με την οποία αντικρίζει κάθε τόπο.

Από τα Κύθηρα ως τη Νίσυρο και από την Υδρα έως την Κρήτη, το χρώμα, η μορφή, το σχήμα, κάθε μικρή λεπτομέρεια, προβάλλονται με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προσεγγίσει με ξεχωριστό τρόπο το ελληνικό αυτό θέμα, μέσα από ξεχωριστούς ανθρώπους. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα που υπογράφουν οι Αργυράκης, Βασιλείου, Βουρλούμης, Καπράλος, Μαραγκοπούλου, Μαυροΐδης, αλλά και πολλοί άλλοι.


INFO
Διάρκεια: από 8 Απριλίου έως 5 Μαΐου
Αίθουσα Σκουφά, Σκουφά 4, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3643025

Σχετικές ειδήσεις
Exclusives 2016: ομαδική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Αστρολάβος
02.09.2016 14:57
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 8 έως τις 10.30 το βράδυ η Αίθουσα Τέχνης "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - δεξαμενή " εγκαινιάζει τη νέα εικαστική σεζόν με την ομαδική έκθεση με έργα νέων και καταξιωμένων καλλιτεχνών "Exclusives 2016 ".
Επιθαλάμια και άλλα τραγούδια: έκθεση του Δημήτρη Σκουρογιάννη στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης
07.04.2016 16:21
Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 8 το βράδυ η Μαρία Δημητριάδη θα παρουσιάσει στην Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης, τη νέα δουλειά του Δημήτρη Σκουρογιάννη.
Αλληγορίες, Λόγος τρισδιάστατος: έκθεση του Μανόλη Ρωμαντζή στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος
31.03.2016 17:05
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος μας προσκαλεί στην πρώτη ατομική έκθεση γλυπτικής του Μανόλη Ρωμαντζή με τίτλο «ΑΛΛΗΓΟΡΙΕΣ, Λόγος τρισδιάστατος», που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου.
Roundabout: ομαδική εκθεση στην Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery
30.03.2016 14:19
Η Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery γίνεται ο τόπος συνάντησης 4 καλλιτεχνών με έντονες διαφοροποιήσεις στο έργο τους. Διαφορετικά εκφραστικά μέσα, ανομοιογενή υλικά, ασύμβατες επιδιώξεις. Χαρακτική, αντικείμενο – κατασκευή, ψηφιακή εγκατάσταση.
Gallery Weekend 2015
26.11.2015 10:27
Το «Gallery Weekend», ο καθιερωμένος πλέον θεσμός στα ελληνικά εικαστικά δρώμενα πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ), σε συνεργασία με την οργανωτική ομάδα της Art-Athina.