Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Oι My Wet Calvin παρουσιάζουν στo Bios το Happened Before

Oι My Wet Calvin παρουσιάζουν στo Bios το Happened Before

Οι My Wet Calvin παρουσιάζουν στo Bios το νέο τους δίσκο, “Happened Before”, μια εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του από

την Inner Ear. Το live θα ανοίξουν οι Monday Night Fever.
 

Η live παρουσίαση του cd θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012.


 

My Wet Calvin


Οι My Wet Calvin μοίρασαν για πρώτη φορά σε συναυλία τους δωρεάν χειροποίητα cd με τα τραγούδια τους το 2005. Έκτοτε, μεσολάβησαν 6 κυκλοφορίες αντίστοιχης λογικής, ένα LP (All Great Events, 2010), 3 βίντεο κλιπ χαμηλού προϋπολογισμού, μια συναυλία σε στριπτιτζάδικο καθώς και άπειρες  live «μεταμφιεσμένες» εμφανίσεις . Ο νέος δίσκος τους, “Happened Before”, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2012 από την Inner Ear.
 

 

 


Monday Night Fever


Στην αρχή ήταν οι σπιτικές μελωδίες του Δημήτρη. Το \'The Midget Party EP΄ήταν η πρώτη του μικρή συλλογή γάτων, νάνων κ λαγών. Ακολούθησαν κάποιες κυκλοθυμίες. Μια μέρα ήρθε φρέσκο και πολύχρωμο το \'Rainbow Reef EP\' από την Bad Panda Records. Μετά δονήσεις, τρύπιοι ήλιοι κ υπέροχες φάσεις. Λίγο καιρό μετά ήρθε και ο Νίκος με τα τύμπανα κ τους ρυθμούς του. Απο τότε εχουν αλλάξει πολλά. Τώρα παίζουν παιχνίδια φαντασίας, φτιάχνουν παζλ ήχων. Προσπαθούν να μεταφράσουν όσα δεν είναι εύκολο κανείς να εξηγήσει, σε κάτι που μπορούν να καταλάβουν όλοι, χωρίς πολλές λέξεις.
Αυτή την περίοδο γράφουν vέο υλικό για την επόμενή τους κυκλοφορία.
 

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
The Devil Tours Again: Οι Βρετανοί Monument στο πλευρό των θρυλικών RAGE!
17.08.2016 12:32
Οι Βρετανοί Monument, δύο μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album “Hair Of The Dog”, μας ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στο “The Devil Tours Again” tour στο πλευρό των θρυλικών RAGE!
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Με δύο χορδές, στο σούρουπο: Μικρού μήκους συναυλία στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
14.04.2016 15:51
Η Χριστίνα Μαξούρη, συνεχίζοντας να ερευνά την a cappella ερμηνεία και η Σοφία Ευκλείδου, κινούμενη αριστοτεχνικά μεταξύ κλασικής και παραδοσιακής μουσικής, συνυπάρχουν σε μια εσωστρεφή και ενίοτε σιωπηλή ατμόσφαιρα, και μας καλούν σε μια οικεία μουσική αφήγηση, προλογίζοντας μουσικά, τη Μεγάλη Εβδομάδα.