Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Contemporary Istanbul

Contemporary Istanbul
H αίθουσα τέχνης \"εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου\" συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης \"Contemporary Istanbul\" που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

H αίθουσα τέχνης «εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου» συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης «Contemporary Istanbul» που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Στη διεθνή έκθεση επέλεξε να παρουσιάσει πέντε νέους καλλιτέχνες έργα των οποίων έχει φιλοξενήσει ήδη στην Αθήνα. Πρόκειται για τους: Σίμο Βέη, Δημήτρη Ρόκο, Νίκο Σίσκο και Αννα Φωκά αλλά και εγκαταστάσεις στο χώρο του Κων/νου Πάτσιου.

Η Διεθνής Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Κων/πολης Istanbul Lutfi Kirdar Convention and Exhibition Centre (ICEC) και θα συμμετάσχουν περισσότερες από 70 Αίθουσες Τέχνης από την Τουρκία, την Ευρώπη και την Αμερική με καλλιτέχνες το έργο των οποίων εστιάζεται στις σύγχρονες εικαστικές τάσεις και αντιλήψεις.

Στις 28 Νοεμβρίου η έκθεση θα εγκαινιαστεί παρουσία ειδικών προσκεκλημένων και δημοσιογράφων, ενώ από το πρωί της 29 Νοεμβρίου θα υποδέχεται το ευρύτερο φιλότεχνο κοινό.

INFO
Contemporary Istanbul
28 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2007
\"εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου\": booth a403

www.contemporaryistanbul.com

Σχετικές ειδήσεις
What is the time in Istanbul, έκθεση της Ardan Özmenoğlu στη Nitra Gallery στην Αθήνα
20.01.2017 11:22
Η Nitra Gallery ανοίγει τις πόρτες της στην αθηναϊκή εικαστική σκηνή με την ατομική έκθεση της Τουρκάλας εικαστικού Ardan Özmenoğlu με τίτλο ‘What is the time in Istanbul’.
1η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair
30.11.2016 13:54
Το όραμα της δημιουργίας και καθιέρωσης μίας καινούργιας, πρωτοποριακής και πολυδιάστατης Art Fair, λαμβάνει χειροπιαστή μορφή με την υλοποίηση της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016.
Τάσεις: Ζωγραφική έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.11.2016 13:27
Η ομάδα «Ανεξάρτητοι Εικαστικοί Καλλιτέχνες» παρουσιάζει την ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο «Τάσεις» στο Contemporary Space Athens, στην Πλάκα.
Σπουδή στην ΟΔΥΣΕΙΑ: αφιερωματική έκθεση για το Νίκο Καζαντζάκη στην αίθουσα τέχνης ena Contemporary Art
26.10.2016 15:36
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα τέχνης ena Contemporary Art θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της αφιερωματική έκθεση για το Νίκο Καζαντζάκη, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, των Εκδόσεων Καζαντζάκη & του Μουσείου Καζαντζάκη.
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.