Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ποιός ανακάλυψε την Αμέρική στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Ποιός ανακάλυψε την Αμέρική στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων και η θεατρική ομάδα Στο ίδιο δωμάτιο παρουσιάζει το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη, Ποιός ανακάλυψε την Αμερική; ...

 

 

Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Μήπως ο Χριστόφορος Κολόμβος ή μήπως δύο γυναίκες ή μήπως όλοι εμείς, θύματα και θύτες του διαχρονικού πλέον ερωτήματος; Ίσως δύο γυναίκες να την ανακάλυψαν  αναζητώντας τη δική τους ελευθερία και ευτυχία. Πώς ν\' αλλάξεις όλα αυτά που έχουν χαραχτεί ανελέητα μέσα σου και πολύ συχνά ερήμην σου;

 

Οι απαντήσεις από τη  θεατρική ομάδα Στο Ίδιο Δωμάτιο που παρουσιάζει το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη, Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; σε σκηνοθεσία της Όλγας Τζώρτζ.

 

Πρόκειται για την ιστορία δύο γυναικών που μοιράζονται το ίδιο μυστικό φέρνοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο για 3 τέρμινα.

 

Μία κωμωδία σε 31 εικόνες με την υπογραφή της Χρύσας Σπηλιώτη.

 

Συντελεστές:
Διανομή: Ιωάννα Γκρέκου, Βάσια Βασιλείου
Μουσική: Κωνσταντίνος
Σκηνοθεσία: Όλγα Τζώρτζ
Οργάνωση Παραγωγής: Τζέλα Χριστοπούλου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Έλενα Αγγελοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Οι Τρεις ψηλές γυναίκες, του Έντουαρντ  Άλμπυ στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας
22.02.2017 10:04
Με το έργο του ΄Εντουαρντ Αλμπυ οι «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» συνεχίζει τη θεατρική περίοδο 2016-2017 η Μπέττυ Αρβανίτη στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια μιας εξόχως δημιουργικής πορείας.
Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ, του Έντουαρντ Άλμπυ στο Από Μηχανής
25.01.2017 14:54
Το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ», πρόκειται να ανέβει στο Από Μηχανής Θέατρο από τις 8 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τους Άκι Βλουτή, Νίκη Παλληκαράκη, Σαράντο Γεωγλερή και Τζωρτζίνα Λιώση.
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ, στο Από Μηχανής Θέατρο
03.01.2017 15:51
Το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ», πρόκειται να ανέβει στο Από Μηχανής Θέατρο από τις 15 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τους Άκι Βλουτή, Νίκη Παλληκαράκη, Σαράντο Γεωγλερή και Τζωρτζίνα Λιώση.
 Η Σονάτα του Κρόιτσερ, του Λέοντος Τολστόι στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
24.11.2016 14:47
Το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν παρουσιάζει από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 το έργο του Λέοντος Τολστόι, Η Σονάτα Κρόιτσερ, σε θεατρική μεταφορά του Αντώνη Πέρη και σκηνοθεσία της Μαρίας Ξανθοπουλίδου.
Γυναίκες της προσφυγιάς: παράσταση από τη θεατρική ομάδα του 15ου Λυκείου Αθηνών
04.05.2016 13:46
Η θεατρική ομάδα του 15ου Λυκείου Αθηνών παρουσιάζει την παράσταση "Γυναίκες της προσφυγιάς", που βασίζεται στις Τρωάδες του Ευριπίδη.