Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ποιός ανακάλυψε την Αμέρική στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Ποιός ανακάλυψε την Αμέρική στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων και η θεατρική ομάδα Στο ίδιο δωμάτιο παρουσιάζει το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη, Ποιός ανακάλυψε την Αμερική; ...

 

 

Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Μήπως ο Χριστόφορος Κολόμβος ή μήπως δύο γυναίκες ή μήπως όλοι εμείς, θύματα και θύτες του διαχρονικού πλέον ερωτήματος; Ίσως δύο γυναίκες να την ανακάλυψαν  αναζητώντας τη δική τους ελευθερία και ευτυχία. Πώς ν\' αλλάξεις όλα αυτά που έχουν χαραχτεί ανελέητα μέσα σου και πολύ συχνά ερήμην σου;

 

Οι απαντήσεις από τη  θεατρική ομάδα Στο Ίδιο Δωμάτιο που παρουσιάζει το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη, Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; σε σκηνοθεσία της Όλγας Τζώρτζ.

 

Πρόκειται για την ιστορία δύο γυναικών που μοιράζονται το ίδιο μυστικό φέρνοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο για 3 τέρμινα.

 

Μία κωμωδία σε 31 εικόνες με την υπογραφή της Χρύσας Σπηλιώτη.

 

Συντελεστές:
Διανομή: Ιωάννα Γκρέκου, Βάσια Βασιλείου
Μουσική: Κωνσταντίνος
Σκηνοθεσία: Όλγα Τζώρτζ
Οργάνωση Παραγωγής: Τζέλα Χριστοπούλου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Έλενα Αγγελοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ, στο Από Μηχανής Θέατρο
03.01.2017 15:51
Το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ», πρόκειται να ανέβει στο Από Μηχανής Θέατρο από τις 15 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τους Άκι Βλουτή, Νίκη Παλληκαράκη, Σαράντο Γεωγλερή και Τζωρτζίνα Λιώση.
Γυναίκες της προσφυγιάς: παράσταση από τη θεατρική ομάδα του 15ου Λυκείου Αθηνών
04.05.2016 13:46
Η θεατρική ομάδα του 15ου Λυκείου Αθηνών παρουσιάζει την παράσταση "Γυναίκες της προσφυγιάς", που βασίζεται στις Τρωάδες του Ευριπίδη.
Από το Σκοτάδι στο Φως, από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών
24.02.2016 15:25
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Υπογείου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, η Θεατρική Ομάδα Κωφών “Τρελά Χρώματα” παρουσιάζει τη παράσταση «Από το Σκοτάδι στο Φως», σε διασκευή – σκηνοθεσία Έλλης Μερκούρη, για έξι μόνο παραστάσεις 17, 18, 19, 20 και 26, 27 Μαρτίου.
Η ιστορία ενός αιχμαλώτου, του Στρατή Δούκα στο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο
22.01.2016 16:44
Από τις 23 Ιανουαρίου 2016 μέχρι τις 27 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» στο Μαρούσι, «Η Ιστορία ενός Αιχμαλώτου», του Στρατή Δούκα ανεβαίνει σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία του Μανώλη Γιούργου για είκοσι παραστάσεις.
Τρεις ψηλές γυναίκες, του Έντουαρντ Άλμπυ στο Θέατρο της Ημέρας
20.01.2016 14:49
Το Θέατρο της Ημέρας φιλοξενεί την ομάδα «Ν.ΕΛ.Ε.ΑΝΑ» που παρουσιάζει το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ, «Τρεις ψηλές γυναίκες» (Three tall women) σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στις 6, 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου 2016.