Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Bla Bla και Cha Cha Cha με τη Νίνα Λοτσάρη στο Casablanca Music Hall

Bla Bla και Cha Cha Cha με τη Νίνα Λοτσάρη στο Casablanca Music Hall

Η Νίνα Λοτσάρη φέτος κλείνει το μάτι στη νυχτερινή Αθήνα από το εκ βάθρων ανακαινισμένο Casablanca Music Hall με “Bla- Bla …

& Cha Cha Cha”. Μια μουσική παράσταση που υπόσχεται ότι ακριβώς λέει ο τίτλος: Μουσική , χορό, θέαμα και φυσικά μπλα- μπλα.

 


Ο Κρατερός Κατσούλης αναλαμβάνει το μπλά - μπλά και όταν ο Κρατερός μιλάει όλοι σταματούν (αυτό μας είπε εκείνος να το γράψουμε).

 


Ο Παντελής Καναράκης θέλει να μιλήσει κι αυτός και αναγκαστικά τον αφήνουμε (γιατί όσο μικροκαμωμένος και αν είναι δεν φαντάζεστε για τι στριμμένο άντερο μιλάμε).

 


Ενώ ο Patrick, που και να ήθελε να μιλήσει δεν θα του το κάναμε το χατίρι (γιατί μας ζάλισε στις πρόβες με τα "γαλλικά" του), οπότε θα τραγουδήσει μόνο.
 

Κάπου εκεί είναι κι ένα γυναικείο συγκρότημα με τον τίτλο Sugarplums που ούτε αυτές ξέρουν τι σημαίνει. Υπάρχουν χορευτές, ακροβάτες, Τούρκοι πρωταγωνιστές, εξωτικά ζώα και γενικά ότι παραπέμπει σε τσίρκο . Όλα αυτά έχει φροντίσει να τα σκηνοθετήσει (λες και θέλουν σκηνοθεσία) ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Οι Moderat live στο Gazi Music Hall
28.09.2016 14:33
Οι Moderat, ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής (και όχι μόνο), φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Gazi Music Hall (νέος χώρος).
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.
Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
13.04.2016 12:20
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.
Αλλαγή χώρου - Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
29.03.2016 14:02
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall (νέος χώρος). Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.