Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton
Το Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Badminton παρουσιάζει τον Μπάμπη Τσέρτο σε εμβληματικά «ελαφρά» τραγούδια από τις ασπρόμαυρες ταινίες

του ελληνικού κινηματογράφου την Πέμπτη 22, την Παρασκευή 23 & το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011.

 

Τα «ελαφρά» τραγούδια ξεπήδησαν αρχικά από τις οπερέτες. Το αστικό κοινό μπορούσε να τα τραγουδά και να τα παίζει συνοδεία πιάνου στο σπίτι του. Στη συνέχεια το «ελαφρό» τραγούδι θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των επιθεωρήσεων. Στα πρώτα χρόνια του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου δημιουργοί «ελαφρών» τραγουδιών θα δώσουν τραγούδια τους σε ταινίες.

 

Δημιουργοί όπως οι: Αττίκ (Κλέων Τριανταφύλλου), Μιχάλης Σουγιούλ, Κώστας Γιαννίδης, Τάκης Μωράκης αλλά και οι Γιώργος Μουζάκης και Νίκος Γούναρης. Τον Μπάμπη Τσέρτο, τον ξέρουμε και τον αγαπάμε όλοι γιατί είναι ένας ξεχωριστός τραγουδιστής. Ένας τραγουδιστής που με τρόπο μοναδικό καταφέρνει και επαναφέρει στο σήμερα παλιότερα τραγούδια, χαρίζοντας τους μία δεύτερη ζωή. Αυτήν τη φορά θα μας ερμηνεύσει τραγούδια όπως τα: «Ο μήνας έχει εννιά», «Βίρα τις άγκυρες», «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη», «Άλλα», «Λίγα λουλούδια», «Αν βγουν αλήθεια» κ.α

 

Συμμετέχει η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Ειρήνη Τουμπάκη.

 

Τα τραγούδια ενορχηστρώνει ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης κι αποδίδει το μουσικό σύνολο «Μέλος» (Melos ensemble).
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νότης Μαυρουδής και ο Μπάμπης Τσέρτος στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ
19.01.2017 15:10
Ο Μπάμπης Τσέρτος, συναντά τον Νότη Μαυρουδή στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στα Αισχύλεια 2016
10.08.2016 12:02
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θεατράκι Μαγούλας, στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.