Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Metal Festival στο Block 33

Metal Festival στο Block 33
Για μια και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα, ένα κατάμαυρο «πακέτο» metal μουσικής. Έξι μπάντες σε ένα Festival Dark – Black Metal διανθισμένο με όλες τις

κυρίαρχες τάσεις. Οι Άρχοντες SAMAEL μια μπάντα ορόσημο που ξεκίνησε την μεγάλη πορεία της πίσω το 1988, με κυκλοφορίες έμπνευση για το metal κοινό, όπως το «Blood Ritual», το «Passage» και το «Lux mundi». Τρομερή ενέργεια στη σκηνή σε ένα πλέγμα εικόνας και ήχου που «χώνει» τον ακροατή σε ένα πηγάδι μαύρων μελωδιών.

 

Οι τρομεροί ΚΕΕP OF KALLESIN τέλεια σύμπραξη ταχύτητας και μελωδίας, με συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα και αρκετές σπουδαίες κυκλοφορίες μεταξύ αυτών το Κολοσσιαίο ARMADA και το επιβλητικό REPTILIAN.


Oι περίφημοι MELECHESH που δέχτηκαν αποθεωτικές κριτικές για το τελευταίο τους πόνημα EPIGENESIS καθώς και για τις συναυλιακές τους επιδόσεις. DARK – BLACK με έντονα Ethnic στοιχεία αποτελούν τη μαγιά στο MESOPOTAMIAN METAL όπως χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ.

 

Το όλο ηχητικό παρανάλωμα συμπληρώνουν οι Νορβηγοί IN VAIN σε Black προσανατολισμούς και με την ποιότητα που διακρίνει συνήθως τις νορβηγικές μπάντες. Οι Ιταλοί DARK END με το συμφωνικό τους Black –support act στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των ROTTING CHRIST – και οι Ελβετοί ΜINGUS σε πιο Core φόρμες με ιδιαίτεροι παρουσία την Βραζιλιανά τραγουδίστρια τους.

 

LUX MUNDI EUROPE TOUR 2011
SAMAEL (sui)
KEEP OF KALLESIN (nor)
MELECHESH (isr)
IN VAIN (nor)
DARK END (ita)
MINGUS (sui)

 


Σχετικές ειδήσεις
O Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Kremlino
18.10.2016 17:12
Ποιο «Κρεμλίνο»; Τα Γκρέμλινς από τη Θεσσαλονίκη έρχονται για να γκρεμίσουν το «Κρεμλίνο» σε μία μόνο νύχτα! Γιατί, κυρίες και κύριοι, έρχονται! Ο θερμαστής της σάτιρας με τους υπερθεματιστές του, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, καταφθάνουν από τον κατάμαυρο Λευκό Πύργο, στο κατακόκκινο «Kremlino», για μία μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που θα σπάσει φρόκαλα!
Η Joss Stone για μία μοναδική συναυλία στο Sani Festival
08.07.2016 16:42
Η Βρετανίδα μουσικός Joss Stone έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λόφο της Σάνης, στο πλαίσιο του φετινού Sani Festival.
Η Hiromi live στο Λόφο της Σάνης
07.07.2016 17:08
Η Γιαπωνέζα πιανίστρια Hiromi έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λόφο της Σάνης, στο πλαίσιο του Sani Festival 2016.
Ημισκούμπρια - 20th Anniversary Live @ Block 33
01.03.2016 14:40
Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Απριλίου 2016, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν στη σκηνή του BLOCK 33, για δύο μοναδικές συναυλίες.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Block 33
29.02.2016 15:13
Το Block 33 υποδέχεται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για 4 ξεχωριστές βραδιές από τις 18 Μαρτίου 2016.