Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Τήνου

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Τήνου
Το Φεστιβάλ της Τήνου συνεχίζεται με εξαιρετικές εκδηλώσεις, όπως η συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών, στην Παλλάδα της Τήνου το Σάββατο,

20 Αυγούστου 2011. Ένα από τα σημαντικότερα και διαχρονικότερα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής έρχονται από τη Βόρειο Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο νησί της Τήνου, στην οποία θα ακούσουμε κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια της πορείας τους.

 

 

Παίζουν και τραγουδούν


Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν)
Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι)
Δημήτρης Μυστακίδης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι)
Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρα)
Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο)
Ντένης Ρούσσος (τραγούδι, κιθάρα)
Μιχάλης Σιγανίδης (κόντραμπάσο)
Κώστας Σιδέρης (τραγούδι, τζουράς)
Πολυζωίδης (βιόλα, βιολί)

 

 

Διαβάστε επίσης: τη συνέντευξη του Αργύρη Μπακιρτζή με αφορμή τη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών τον χειμώνα στο Παλλάς:

http://www.culturenow.gr/interviews/Αργύρης_Μπακιρτζής:_30_χρόνια_Χειμερινοί_Κολυμβητές.html

 

 

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στο Φεστιβάλ Τήνου
23.08.2016 12:51
Το Φεστιβάλ Τήνου μας προσκαλεί σε μία συναυλία με τίτλο Φάροι του Πολιτισμού- Μεσόγειος Της Ειρήνης, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016.
Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο: Ο Βασίλης Λέκκας στο Φεστιβάλ Τήνου 2016
10.08.2016 14:31
Ο Βασίλης Λέκκας, στις 11 Αυγούστου 2016, ερμηνεύει για τους φίλους του Φεστιβάλ Τήνου τραγούδια με λυρικό και επαναστατικό περιεχόμενο.
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας στην Τήνο
28.07.2016 17:05
Για δέκατη χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 μια συναυλία έντονα συναισθηματική με τίτλο «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας», σ' έναν ατμοσφαιρικό χώρο μοναδικής ενέργειας και δυναμικής, όπως αυτός του Θεάτρου Κώστα Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου.