Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Τήνου

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Τήνου
Το Φεστιβάλ της Τήνου συνεχίζεται με εξαιρετικές εκδηλώσεις, όπως η συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών, στην Παλλάδα της Τήνου το Σάββατο,

20 Αυγούστου 2011. Ένα από τα σημαντικότερα και διαχρονικότερα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής έρχονται από τη Βόρειο Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο νησί της Τήνου, στην οποία θα ακούσουμε κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια της πορείας τους.

 

 

Παίζουν και τραγουδούν


Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν)
Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι)
Δημήτρης Μυστακίδης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι)
Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρα)
Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο)
Ντένης Ρούσσος (τραγούδι, κιθάρα)
Μιχάλης Σιγανίδης (κόντραμπάσο)
Κώστας Σιδέρης (τραγούδι, τζουράς)
Πολυζωίδης (βιόλα, βιολί)

 

 

Διαβάστε επίσης: τη συνέντευξη του Αργύρη Μπακιρτζή με αφορμή τη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών τον χειμώνα στο Παλλάς:

http://www.culturenow.gr/interviews/Αργύρης_Μπακιρτζής:_30_χρόνια_Χειμερινοί_Κολυμβητές.html

 

 

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στη Βεντέτα
31.12.2015 11:36
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει φέτος 35 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία και 50 χρόνια από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους (με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη), προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών εφ’ όλης της ύλης, στη Θεσσαλονίκη, τη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note
04.12.2015 17:19
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note από Παρασκευή 11 έως και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, μ' ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Ίλιον Plus
02.11.2015 16:14
Σε ένα νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο ΙΛΙΟΝ PLUS, στην Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, στο κέντρο της Αθήνας, θα εμφανιστούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.