Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα

1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα
H 1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα είναι μια δράση στο πλαίσιο της εκστρατείας του Public για τη διάδοση της ανάγνωσης “Κάποιο βιβλίο

μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;”

Το Σάββατο 21 Μαΐου στη 13.00, τα καταστήματα Public καλούν φανατικούς βιβλιόφιλους και μη, να συμμετέχουν στην 1η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων που διοργανώνεται στο Public στο Σύνταγμα.

Με σημαία το μήνυμα της εκστρατείας: Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;


με διάθεση εορταστική

με στόχους:
την κινητοποίηση μεμονωμένων ατόμων η ομάδων και την εξοικείωση των αναγνωστών με την ιδέα της δημόσιας ανταλλαγής βιβλίων και απόψεων, το Public σας καλεί να διαλέξετε από τη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία που αγόγγυστα θα μπορούσατε να αποχωριστείτε προκειμένου να τα ανταλλάξετε με αυτά κάποιου άλλου αναγνώστη.

 


Στη Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, την μουσική επιλέγει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ζερβός (RED FM).

 


Στο πλαίσιο της εκστρατείας, που έχει ξεκινήσει το Public (υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου), για την διάδοση της ανάγνωσης θα ακολουθήσουν δράσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη και αξιοποιώντας την εγχώρια και διεθνή εμπειρία.

 

Παρακαλούμε όποιον θέλει να συμμετάσχει στην εκστρατεία του Public για το βιβλίο είτε ιδιωτικά, είτε εκπροσωπώντας κάποια ομάδα, φορέα ή εταιρία να απευθυνθεί στο email: brc@odv.gr.

Σχετικές ειδήσεις
«Aldina»: Νέα σειρά λογοτεχνικών βιβλίων από τις εκδόσεις Gutenberg
10.11.2016 17:00
Οι εκδόσεις Gutenberg, που γιορτάζουν 50 χρόνια ιστορίας, εκδίδουν μια νέα σειρά λογοτεχνικών βιβλίων με πολύ υψηλά κριτήρια, την «Aldina». Η Aldina κάνει τα δικά της εγκαίνια τον Νοέμβριο με την έκδοση τεσσάρων πολύ διαφορετικών μεταξύ τους βιβλίων, στοιχείο που δείχνει τον ανοιχτό και ευέλικτο χαρακτήρα της και την επιθυμία να ικανοποιηθεί ένα ευρύ κοινό απαιτητικών αναγνωστών.
4ο Bazaar Βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη
28.04.2016 10:27
Το Μουσείο Μπενάκη, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού τα τρία προηγούμενα χρόνια, οργανώνει φέτος το τέταρτο BAZAAR βιβλίων, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Πέμπτη 19 μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.
Πασχαλινό bazaar βιβλίων των Εκδόσεων Καστανιώτη
19.04.2016 10:00
Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Καστανιώτη και βρείτε τα ιδανικά βιβλία-δώρα στο πασχαλινό bazaar βιβλίων από την Τρίτη 19 έως την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.
Παζάρι βιβλίων και περιοδικών στο εντευκτήριον των Ενθεμάτων
06.04.2016 13:00
Μεγάλο παζάρι βιβλίων και περιοδικών από 8 έως 10 Απριλίου 2016 στο εντευκτήριον των Ενθεμάτων.
Παρουσίαση  δύο βιβλίων του Σάμιουελ Μπέκετ στο  poems ‘n crimes
01.04.2016 10:52
Στο poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης θα γίνει παρουσίαση των δύο βιβλίων του Σάμιουελ Μπέκετ με τίτλο "Η τελευταία τριλογία" και "Τρεις διάλογοι" σε μετάφραση Θωμά Συμεωνίδη την Τρίτη 12 Απριλίου 2016.