Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

O Γιάννης Μήτσης live στο Σταυρό του Νότου με guest την Ελευθερία Αρβανιτάκη

O Γιάννης Μήτσης live στο Σταυρό του Νότου με guest την Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ο Γιάννης Μήτσης επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album «Η μόνη …

αλήθεια είναι ο δρόμος» ανεβαίνει τη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» για μία μοναδική εμφάνιση, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011.

 

Τα βήματα του Γιάννη Μήτση έρχονται από τις θρυλικές εποχές του ροκ. Εμβληματικό πρόσωπο της εναλλακτικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, συνοδοιπόρος του Παύλου Παυλίδη , έδωσε με τις μπαγκέτες του για κάμποσα χρόνια τον σφυγμό στα Ξύλινα Σπαθιά, το συγκρότημα που φώτισε το ελληνικό ροκ.

 


Στη συνέχεια έψαξε μόνος του δρόμους εκφραστικούς - σ’ αυτόν τον «δρόμο τον αληθινό» -  και τώρα μας παραδίδει 11 τραγούδια και μας καλεί σε ένα χορό ηλεκτρικό. Φωτογραφίζει τις αλήθειες και τα ψέματα, το φως που τρέχει, τα χρώματα που αλλάζουν. Εξομολογείται τις στιγμές και τα βιώματα του.

 

 

Μας φιλοξενεί στα Γιάννενα που έχει μέσα του. Μιλάει για την αγάπη, τη φιλία αλλά σαν σημαδεμένος από την γενιά των Beat τραγουδά ... Η μόνη αλήθεια είναι ο δρόμος. Παράλληλα, με εξαιρετικούς αδελφούς - μουσικούς κατορθώνει να πλέξει ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα. Συνοδοιπόρος σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι και η μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη αφού η συγκινητική τους μουσική συνάντηση στο ντουέτο «Δεν ξέρω» έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα.

 


Ο Γιάννης Μήτσης έρχεται για να επικυρώσει τη θέση που κατέχει στην εκτίμηση εκείνων που ανακαλύπτουν χρόνο με το χρόνο τα «κρυμμένα» πρόσωπα της ελληνικής τραγουδοποιίας…

Τον συνοδεύουν οι :
Στέργιος Κοίας (Τύμπανα)
Δημήτρης Πανάγου (Mπάσο)
Σάκης Αζάς (Hλεκτρική κιθάρα)
Παναγιώτης Μανουηλίδης (Kιθάρα)
Θανάσης Καριπίδης (Bιολί)
Ελβίρα Δαγιόγλου (Φωνητικά)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο Σταυρό του Νότου
20.02.2017 11:27
Μια ξεχωριστή τζαζ εμπειρία υπόσχεται ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου και το Qunitet του, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στο Σταυρό του Νότου Plus.
Το Inter-Aman επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
07.11.2016 14:46
Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Ηaig Yazdjian, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Χρήστος Χαλκιάς και ο Γιάννης Κιριμκυρίδης επστρέφουν με το Inter-Aman στο Σταυρό του Νότου Plus για δύο Πέμπτες, στις 10 Νοεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου 2016.
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στο Βεάκειο
15.07.2016 15:36
Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 για μια ακόμα μοναδική συνάντηση!
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.