Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Dustbowl Live: Johnny Cash -The Tribute Show στο After Dark

Dustbowl Live: Johnny Cash -The Tribute Show στο After Dark
Μετά από 5 χρόνια με 1 E.P., 2 άλμπουμς, δεκάδες εμφανίσεις, διαθέτοντας το κατάλληλο θράσος, την απαιτούμενη ασέβεια που χρειάζεται σε

τέτοιες περιπτώσεις, ένα line up φορτωμένο με ότι πιο vintage όργανα μπορούσαν να βρούν και τον Big George άρτι αφιχθέντα από την Μελβούρνη οι Dustbowl παρουσιάζουν live ένα tribute στην μεγαλύτερη επιρροή τους: τον Johnny Cash.

 

Big George: Vocals
Lydia: Double Bass, Bass, Backing Vocals
John Hardy: Guitar, Pedal & Lap Steel Guitar, Backing Vocals
The Shoeshine Boy: \"Freight Train\" Drum Set
Telecaster Nick: Telecaster Guitar

 

Οι Dustbowl δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2006 στην Αθήνα, έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, έχοντας παράλληλα μια συνεπή δισκογραφική παρουσία:  “Goin’Down\" - 2010 (Fuzz Overdose Records),  “Troublebound & Lonesome\" - 2008 (On Stage Records), “Ramblin’ Blues” E.P. 2006 (Dusty).

 

Ο ήχος των Dustbowl χαρακτηρίζεται από την ανάμειξη πολλαπλών επιρροών όπως Americana, Alt. Country - Rock. Ισορροπούν ανάμεσα στην κλασσική Αμερικάνικη μουσική παράδοση και στην πιο σύγχρονη (και εννίοτε σκοτεινότερη) εκδοχή της κάτω όμως από ένα εντελώς προσωπικό πρίσμα δημιουργώντας μια ιδιότυπη R’n’R cult αισθητική. Τα τραγούδια τους φαντάζουν, άλλοτε μεθυστικά σαν ύπουλο γλυκό ποτό και άλλοτε... δαιμονισμένα, σαν το «μεγάλο μαύρο τραίνο».

 

 

Οι Dustbowl έχουν εμφανιστεί σε Gagarin, An Club, στο 13th ComicsFestival της Vavel (Τεχνόπολις Γκάζι), Rodeo, After Dark, Planet Music, Μύγα, Θέατρο Βράχων , Soul Stereo, Θέατρο Βράχων, Closer, Tiki, FnacΓλυφάδα, The Mall Μαρούσι, Principal Θεσσαλονίκη, Μύλος Θεσσαλονίκη, Stage Λάρισα, La Brasserie Ηράκλειο Κρήτης, Oz Αγρίνιο κ.α.

 

 

Επίσης έχουν μοιραστεί την σκηνή με καλλιτέχνες όπως η ο Steve Wynn, οι Murder By Death, Phil Shoenfelt, οι Earthbound, οι Last Drive, η SueMoreno κ.α..

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dustbowl live στο Faust
01.02.2017 15:16
Οι Dustbowl, η μπάντα με τον χαρακτηριστικό «σκονισμένο» Mother Earth Rock ήχο, κουβαλώντας πλέον το βάρος του «THE GREAT FANDANGO», ενός από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που μας πέρασε, θα εμφανιστούν στην σκηνή του Faust την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.
One Hour Before The Trip: 12 years anniversary show στο An Club
14.09.2016 14:14
Οι one hour before the trip φέτος κλείνουν 12 χρόνια και το γιορτάζουν με περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε μια από τις σπάνιες αθηναϊκές τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στο πιο κατάλληλο μέρος για την περίσταση, το ιστορικό An Club.
10 Years Anniversary Show: The Great Fandango από τους Dustbowl στο Ίλιον Plus
02.09.2016 16:27
Το Merlin’s Music Box μας καλεί στο live – γιορτή που διοργανώνει για τα 10 χρόνια της ύπαρξής των Dustbowl αποδίδοντας «φόρο τιμής» στο νέο άλμπουμ – σταθμό της μπάντας: The Great Fandango, αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν Mother Earth Rock!
Η Μαρία Κηλαηδόνη για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
16.06.2016 16:34
Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).
Οι Dustbowl live στο Tiki
01.03.2016 15:48
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 το Tiki Bar Athens υποδέχεται τους Dustbowl!