Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Inoubliable

Inoubliable
Το έργο Inoubliable σε σκηνοθεσία του Βασίλη Χριστοφιλάκη καιτου Πέτρου Καλογήρου, παρουσιάζεται κάθε Κυριακή Δευτέρα και Τρίτη έως το Πάσχα στο Θέατρο Του Νέου Κόσμου, Πάνω Χώρος.

Το έργο Inoubliable σε σκηνοθεσία του Βασίλη Χριστοφιλάκη καιτου Πέτρου Καλογήρου, παρουσιάζεται κάθε Κυριακή Δευτέρα και Τρίτη έως το Πάσχα στο Θέατρο Του Νέου Κόσμου, Πάνω Χώρος.

Πρόκειται για ένα καυστικό έργο του συγγραφέα Τάνκρεντ Ντορστ που αποτυπώνει το σύγχρονο παραλογισμό της κοινωνίας και έναν κόσμο ωμής βίας και απελπισίας που ξεδιπλώνεται έξω από το και μέσα από το μικρό καφέ Inoubliable.

Ηρωες του έργου ένας σχιζοφρενής δολοφόνος με υπεράνθρωπες δυνάμεις που ψάχνει να βρει νόημα στις πράξεις του. Ενα ζευγάρι που υποφέρει από ανία. Ενας ανασφαλής δεκαεφτάχρονος που διακρίνει στα μάτια μιας ώριμης γυναίκας πως ο χρόνος δεν έχει καμιά σημασία και φεύγουν μαζί μακριά.

Μια μεσόκοπη σερβιτόρα πουτ έχει χάσει τη δεκαεξάχρονη κόρη της και ένας άγνωστος της δίνει μια ευκαιρία να εκδικηθεί.

Το «Inoubliable», προσκλήθηκε να συμμετάσχει τον Ιούνιο 2008 στο Φεστιβάλ Νέων Έργων της Ευρώπης, που γίνεται κάθε δύο χρόνια στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν νέα έργα από ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία επιλέγονται από έγκριτους συγγραφείς και ανθρώπους του θεάτρου που συνεργάζονται με τη διοργάνωση.

Τα σκηνικά-κοστούμια της παράστασης είναι του Δημήτρη Κούσουλα και οι φωτισμοί του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Πάιζουν: Σταύρος Σιούλης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Μαριάννα Πουλουτιάδου, Βασιλική Βλάχου, Γιάννης Σιούτης, Τόνια Ζαφείρη

info
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, ΦΙΞ,
τηλ. 210-9212900
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή : 22:15, Δευτέρα : 21:15
Τρίτη:21:15
Γενική Είσοδος : 18 ευρώ
Φοιτητικό : 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Οκτώ τρόποι για να πεις αντίο, στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
07.02.2017 16:12
Στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο της Ιαπωνο-Καναδής συγγραφέως Mieko Ouchi «Οκτώ Τρόποι Για Να Πεις Αντίο – ΤΗΕ RED ΡRIEST» σε μετάφραση Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου και σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου.
Ο μηχανισμός του δωματίου,  του Αριστείδη Αντονά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
14.12.2016 11:31
Η νεοσύστατη ομάδα Apparatus επέλεξε ως εναρκτήρια δουλειά της, την παρουσίαση του άπαικτου θεατρικού έργου του Αριστείδη Αντονά, «Ο μηχανισμός του δωματίου». Η παράσταση θα παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία Βάσιας Χρονοπούλου, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Η Μαζώχτρα, του Αργύρη Εφταλιώτη στο Θέατρο 104
20.09.2016 11:45
Η «Μαζώχτρα» του Αργύρη Εφταλιώτη αλλάζει θεατρική στέγη και παρουσιάζεται - σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου- στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104, από τις 15 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα καθημερινών πρωινών παραστάσεων-κατόπιν συνεννόησης-για Σχολεία.
Ring, στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
22.03.2016 17:03
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Μαρίνα Καλογήρου πρωταγωνιστούν σε μια άπαιχτη" κωμωδία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα με θέμα τον έρωτα και την αιώνια σχέση ανδρών και γυναικών.
Πανωραία, του Νάσου Βαγενά σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη στην Καβάλα
15.03.2016 11:44
Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), και η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας παρουσιάζουν το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου το έργο του Νάσου Βαγενά «Πανωραία», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.