Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιώργης Χριστοδούλου τον Μάρτιο ζωντανά στο Γιασεμί

Ο Γιώργης Χριστοδούλου τον Μάρτιο ζωντανά στο Γιασεμί
Ο Γιώργης Χριστοδούλου συνεχίζει τις εμφανίσεις του τις Πέμπτες του Μαρτίου στο «Γιασεμί», με ακουστικά όργανα στο ζεστό χώρο,

που τόσο ταιριάζει στη ρομαντική του ποπ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εμφανίσεις του ξεκίνησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο και η προσέλευση του κοινού τις καθιέρωσαν, ώστε να συμπληρώνονται πλέον 7 μήνες ζωντανών παραστάσεων.

 

Συνεχίζοντας, λοιπόν, παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «flâneur», που κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία. Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του μας μεταφέρουν στις ατμόσφαιρες των μικρών καφέ του Παρισιού και της Βαρκελώνης - μιας και τα καινούρια αυτά τραγούδια είναι πρωτότυπα σε ισπανικούς και γαλλικούς στίχους. Στο πλαίσιο αυτό, το άλμπουμ κυκλοφορεί σύντομα στην Ισπανία, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει στην Αργεντινή.

 

 

Για μιάμιση ώρα θα ακουστούν, επίσης, τραγούδια από την υπόλοιπη δισκογραφία του Γιώργη, αλλά και κάποιες επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο  οι οποίες συνδυάζονται με τις ιστορίες-μεταφράσεις του Γιώργη και παρουσιάζονται με τη μοναδική του θεατρικότητα και χιούμορ.

 

Έτσι, τα τραγούδια συνδέονται με διηγήσεις και ιστορίες για ταξίδια, ανεξερεύνητα τοπία και το παιδί που υπήρξε κάποτε ο καθένας από εμάς...

 

Μια παράσταση που φέρει τη γλυκύτητα άλλων εποχών, εκεί που φαντάζουν όλα πιο αθώα και το αστικό τοπίο πιο φιλόξενο.

 

Συνοδοιπόροι του Γιώργη με DNA μεσογειακό, οι εξαιρετικοί τζαζίστες μουσικοί:
Alfredo Ruci - κιθάρες - φλάουτο
Γρηγόρης Θεοδωρίδης – κοντραμπάσο
Claude Asisahí – τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Ο Αττίκ στο Παρίσι, με τον Γιώργο Χριστοδούλου στο θέατρο Άλφα
29.11.2016 10:52
Το Θέατρο Άλφα/Ιδέα και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου – CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι».
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Attic à Paris με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Φεστιβάλ Αθηνών
31.05.2016 15:29
​Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο Attic à Paris.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.