Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργης Χριστοδούλου τον Μάρτιο ζωντανά στο Γιασεμί

Ο Γιώργης Χριστοδούλου τον Μάρτιο ζωντανά στο Γιασεμί
Ο Γιώργης Χριστοδούλου συνεχίζει τις εμφανίσεις του τις Πέμπτες του Μαρτίου στο «Γιασεμί», με ακουστικά όργανα στο ζεστό χώρο,

που τόσο ταιριάζει στη ρομαντική του ποπ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εμφανίσεις του ξεκίνησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο και η προσέλευση του κοινού τις καθιέρωσαν, ώστε να συμπληρώνονται πλέον 7 μήνες ζωντανών παραστάσεων.

 

Συνεχίζοντας, λοιπόν, παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «flâneur», που κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία. Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του μας μεταφέρουν στις ατμόσφαιρες των μικρών καφέ του Παρισιού και της Βαρκελώνης - μιας και τα καινούρια αυτά τραγούδια είναι πρωτότυπα σε ισπανικούς και γαλλικούς στίχους. Στο πλαίσιο αυτό, το άλμπουμ κυκλοφορεί σύντομα στην Ισπανία, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει στην Αργεντινή.

 

 

Για μιάμιση ώρα θα ακουστούν, επίσης, τραγούδια από την υπόλοιπη δισκογραφία του Γιώργη, αλλά και κάποιες επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο  οι οποίες συνδυάζονται με τις ιστορίες-μεταφράσεις του Γιώργη και παρουσιάζονται με τη μοναδική του θεατρικότητα και χιούμορ.

 

Έτσι, τα τραγούδια συνδέονται με διηγήσεις και ιστορίες για ταξίδια, ανεξερεύνητα τοπία και το παιδί που υπήρξε κάποτε ο καθένας από εμάς...

 

Μια παράσταση που φέρει τη γλυκύτητα άλλων εποχών, εκεί που φαντάζουν όλα πιο αθώα και το αστικό τοπίο πιο φιλόξενο.

 

Συνοδοιπόροι του Γιώργη με DNA μεσογειακό, οι εξαιρετικοί τζαζίστες μουσικοί:
Alfredo Ruci - κιθάρες - φλάουτο
Γρηγόρης Θεοδωρίδης – κοντραμπάσο
Claude Asisahí – τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Alex Drakos Trio & Κωστής Χριστοδούλου στο Bios
08.02.2017 15:50
Αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 το Alex Drakos Trio θα μοιραστεί την σκηνή με τον Κωστή Χριστοδούλου (Πράγμα) στα πλήκτρα.
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Τρένο στο Ρουφ
23.01.2017 17:22
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.