Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Nteibint και Όλγα Κουκλάκη στο Bios

Nteibint και Όλγα Κουκλάκη στο Bios
H Όλγα Κουκλάκη και ο Nteibint ενώνουν τις δυνάμεις τους στο BIOS και μας υπόσχονται μια βραδιά που θα συζητηθεί, την Παρασκευή

11 Μαρτίου 2011. Μια διαφορετική συνάντηση που  θα περιλαμβάνει τα dj set αλλά και τα live και των δύο, με την Όλγα Κουκλάκη στα φωνητικά και τον Nteibint να την συνοδεύει.

 

Όλγα Κουκλάκη

Η Όλγα Κουκλάκη είναι μία από τις λίγες Ελληνίδες που έχει ξεχωρίσει και εκτός συνόρων στον χώρο της electronica με αξιόλογες συνεργασίες και εμφανίσεις  με καλλιτέχνες όπως οι Nouvelle Vague και οι Poni Hoax.

 


Με κλασικές σπουδές στην μουσική , άρχισε να ασχολείται με το djing και την μουσική παραγωγή χωρίς να σκέφτεται ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά. Η πενταετής παραμονή της στο Παρίσι υπήρξε καθοριστική με πολλά επιτυχημένα dj sets, καθώς και την σημαντική συνεργασία της με την F Communications, δισκογραφικό label του Laurent Garnier, ενός από τους σημαντικότερους παραγωγούς της Γαλλικής ηλεκτρονικής σκηνής.

 

 

Το άλμπουμ της Getalife πήρε πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό κόσμο σε όλη την Ευρώπη και την καθιέρωσε ως παραγωγό, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει η καινούρια της δουλειά.

 

Nteibint

Σε διάστημα ενός μόλις χρόνου, ο NTEIBINT έχει συνεργαστεί με έναν μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών με την ιδιότητα του συνθέτη, του παραγωγού ή και των δυο. Οι live εμφανίσεις του εστιάζουν στη δυνατότητά του να συνθέτει πρωτότυπη ποπ μουσική, συνδυάζοντάς την με rock και electro στοιχεία.

 

 

Πέρα από το remix του “Little Bit of Feel Good”του Jamie Lidell που κυκλοφόρησε στη Warp, έχει επίσης συνεργαστεί πρόσφατα με τους Micachu στο remix του “Lips”, You Say Party! We Say Die!  και στο remix του “Like I Give A Care” καθώς και με τους Film για το remix του “Berlin”.

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον György Kurtág, με τον Μιχάλη Χόιπελ και την Ανν-Κριστίν Σωφρονίου
31.01.2017 14:18
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν τις δυνάμεις τους, για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνοντας έναν κύκλο συναυλιών, που γεφυρώνει σύγχρονη και παλαιά μουσική έκφραση: Μια γέφυρα μουσικής επάνω από τη Συγγρού vol. 2.
Μια γέφυρα μουσικής επάνω από τη Συγγρού vol. 2
12.01.2017 16:49
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν τις δυνάμεις τους, για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνοντας έναν κύκλο συναυλιών, που γεφυρώνει σύγχρονη και παλαιά μουσική έκφραση: Μια γέφυρα μουσικής επάνω από τη Συγγρού vol. 2.
Ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Σταύρος Λάντσιας live στο Atheneaum Κελάρι
09.11.2016 11:29
Το ATHENEAUM Κελάρι έχει την τιμή να φιλοξενεί δύο από τους σημαντικότερους και καταξιωμένους μουσικούς της jazz σκηνής, τον Σταύρο Λάντσια και τον Πέτρο Κλαμπάνη, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τα προσωπικά τους album καθώς και μουσική εμπνευσμένη από την ελληνική μουσική παράδοση.
Σtella live & Nteibint single release party @ six d.o.g.s
02.06.2016 11:58
ένα πάρτυ με Live από Σtella και DJ sets των NTEIBINT, Blue Lagoon και Constantine Kalfakakos έρχεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στο six d.o.g.s για να γιορτάσουμε την 3η κατά σειρά κυκλοφορία NTEIBINT feat. Σtella με το νέο "Hide In" στην Βελγική Eskimo Recordings.
Κυριακάτικα Πρωινά: Κουαρτέτο Εγχόρδων και πιάνο στην αίθουσα συναυλιών της ΚΟΘ
09.03.2016 13:04
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται στις 13 Μαρτίου 2016 με πέντε εξαίρετους Έλληνες μουσικούς, που ενώνουν τις δυνάμεις τους, με άξονα συνεργασίας την αγάπη τους για τη μουσική δωματίου.