Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

H Life, το Style και οι εφτά Νάνοι σε σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα στο Αγγέλων Βήμα

H Life, το Style και οι εφτά Νάνοι σε σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα στο Αγγέλων Βήμα
Η Σοφία Μουτίδου έρχεται να πλουτίσει τον αριθμό εφτά με το νέο διαδραστικό της έργο που παρουσιάζεται από

8 Μαρτίου στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα.

 

Εφτά μονόλογοι πάνω σε εφτά μύθους του σύγχρονου LifeStyle που στοιχειώνουν την καθημερινότητά μας και τους παρουσιάζει σε μια stand-up comedy μαζί με τον ηθοποιό Νίκο Καρδώνη και τον πιανίστα Δημήτρη Αϊβαλιώτη σε μια παράσταση που επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Μιχάλης Ρέππας.

 


Σκηνοθετική Επιμέλεια: Μιχάλης Ρέππας
Κείμενα: Σοφία Μουτίδου
Παίζουν: Σοφία Μουτίδου, Νίκος Καρδώνης
Στο Πιάνο: Δημήτρης Αϊβαλιώτης
Κοστούμια: MI-RO
Βίντεο: Δημήτρης Saikal
Φωτογραφίες: Χρήστος Κοτσιρέας
Make-Up: Δανάη Τσέλου

 

 

Aπό την Τρίτη 3 Μαϊου και κάθε Τρίτη στις 21:30 στο Metropolis Live Stage (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη , 4ος όροφος).

Σχετικές ειδήσεις
«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος»  του Γιάννη Ρίτσου στο Αγγέλων Βήμα
27.10.2016 11:46
Στο φουαγιέ του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» θα παρουσιαστεί, για λίγες παραστάσεις, ο αριστουργηματικός μονόλογος του Γιάννη Ρίτσου «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» σε σκηνοθεσία Άσπας Κυρίμη με την Σοφία Σεϊρλή και την Ιώβη Φραγκάτου
La Cocinera (Η Μαγείρισσα), του Eduardo Machado στο Αγγέλων Βήμα
27.09.2016 15:00
Το έργο La Cocinera (Η Μαγείρισσα), του Eduardo Machado παρουσιάζεται σε Πανελλήνια πρώτη από τις 14 Οκτώβρη 2016 στο Αγγέλων Βήμα.
Ποιο σώμα; των Ελένης Κοσμά και Κορίνας Κονταξάκη στο θέατρο Αγγέλων Βήμα
25.04.2016 13:39
Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα το έργο των νέων Κυπρίων συγγραφέων Ελένης Κοσμά και Κορίνας Κονταξάκη «Ποιο σώμα;» σε σκηνοθεσία Μενέλαου Καραντζά, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Διαρκείας Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου Αιώνα που οργανώνεται από την Λεία Βιτάλη στο θέατρο Αγγέλων Βήμα.
Μήδεια, του Δημήτρη Ζουγκού στο θέατρο Αγγέλων Βήμα
09.03.2016 09:54
Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ διαρκείας ελληνικού θεατρικού έργου 21ου αιώνα, που πραγματοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λείας Βιτάλη στο «Αγγέλων Βήμα», παρουσιάζεται η «Μήδεια» του Δημήτρη Ζουγκού σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου, από τις 21 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.30.
Ορλάντο της Βιρτζίνια Γουλφ στο θέατρο Αγγέλων Βήμα
29.02.2016 15:00
Το Θέατρο «Αγγέλων Βήμα» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 την παράσταση «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ.