Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εβελίνα Παπούλια και Μαρία Σολωμού στη Θεσσαλονίκη

Εβελίνα Παπούλια και Μαρία Σολωμού στη Θεσσαλονίκη

Μετά το πρόσφατο sold out, η Εβελίνα Παπούλια και η Μαρία Σολωμού ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

για να παρουσιάσουν μαζί με τους Zand the Band και τον Αποστόλη Ψυχράμη ένα θέαμα γεμάτο μουσική , έρωτα, χιούμορ και συγκίνηση, όπως δεν τα έχουμε ξαναζήσει ποτέ.

 

Την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη! 


 
Η οµάδα “Zand the Band” παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα θεατροποιημένο live στο οποίο μουσικές διασκευές από γνωστά τραγούδια μιουζικαλ, ερµηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει “πίσω τους” ένα story με πρόζα και χιούμορ.

 

 

 

 

 


Στο μοναδικό αυτό θέαμα η πλοκή εξελίσσεται μέσα από τα μάτια ενός Ex hell angel που υποδύεται η ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ο οποίος κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”. Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί.

 


Mένει να δούμε αν θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα ονειρεύτηκε, για να μπορέσει να γίνει άγγελος και αυτός με την σειρά του και να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του…


 
Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση , με βασικό μότο το: “ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live”, που αναμένεται να καθηλώσει τους θαυμαστές του είδους.

 

Ζωντανά στο club του Μύλου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

 

Παίζουν:
EX - HELL - ANGEL: Εβελίνα Παπούλια
APOSTOLOS: Aποστόλης Ψυχράμης
MARIA: Μαρία Σολωμού

Μουσικοί:
BILLY ELLIOT: (ingie) Φώτης Παπαθεοδώρου gtr
ANNY: (gaga K.) Κώστας Γκαγκαστάθης bass
TAMER: (e-mute) Θοδωρής Μακαρούνης drms

Σχετικές ειδήσεις
Θέλετε να χορέψομε Μαρία;, της Μέλπως Αξιώτη στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής
22.09.2016 15:08
Η bijoux de kant επιστρέφει στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη νουβέλα «Θέλετε να χορέψομε Μαρία;» της Μέλπως Αξιώτη.
Ο Κρητικός του Διονύσιου Σολωμού από τον Μάριο Ιορδάνου στα Αισχύλεια 2016
15.07.2016 14:24
Τα Αισχύλεια 2016 φιλοξενούν στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, στο πλαίσιο του θεσμού «Σύγχρονη Θεατρική Δημιουργία», την παράσταση Ο Κρητικός, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016.
Σαρακοστή, από την Κασσάνδρα στη Μαρία, στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού
15.04.2016 15:13
Η παράσταση «ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, Από την Κασσάνδρα στη Μαρία» θα παρουσιάζεται στο θέατρο «Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού» μέχρι και τις 22 Απριλίου 2016.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.
Motel, της Ειρήνη Ρουμελιωτάκη στο metamatic:taf
03.03.2016 11:44
Με τον τίτλο «Motel» παρουσιάζεται από την Πέμπτη 10 Μαρτίου το πιο πρόσφατο έργο της Ειρήνης Ρουμελιωτάκη στο metamatic:taf.